Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ: Λάθος οι πρώτες κινήσεις του, λέει η Πέρκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ: Λάθος οι πρώτες κινήσεις του, λέει η Πέρκα

Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ: «Το θέμα της ενότητας βαραίνει τον ίδιο τον πρόεδρο»

Για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του κόμματος μίλησε στην ΕΡΤ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα. «Δεν τον ξέραμε τον κ. Κασσελάκη. Δεν ήταν καν μέλος του κόμματος. Βέβαια, σεβαστό το αποτέλεσμα. Προσήλθε στις εσωκομματικές κάλπες πολύς κόσμος και αυτό είναι καλό. Βοήθησε πάρα πολύ η παρουσία του κ. Κασσελάκη. Δεν θέλω να τον αδικήσω καθόλου. Πραγματικά έχει ένα χάρισμα επικοινωνιακό και αυτό φάνηκε», ανέφερε αρχικά η κυρία Πέρκα. Αναφερόμενη στις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, όπως το βίντεο που ανέβασε σήμερα από το γραφείο του στη Βουλή, η κ. Πέρκα είπε: «Καινοτόμα πράγματα, όπως η τρομερή επικοινωνιακή καμπάνια την οποία είχε κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Είναι κάτι που ίσως πρέπει να μάθουμε να κάνουμε και ως κόμμα πλέον. Απλώς, από κει και πέρα για εμάς είναι θέματα πολιτικά».

«Το θέμα της ενότητας βαραίνει τον ίδιο τον πρόεδρο»

Σύμφωνα με την κ. Πέρκα, το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ αυτήν την περίοδο είναι άσχημο. «Το άσχημο κλίμα το διαπιστώνει κανείς αν μπει λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρωτοφανές! Μας έχει πληγώσει πραγματικά όλους. Γι’ αυτό λέω λοιπόν να πάμε σε ένα συνέδριο, ο πρόεδρος να κατανοήσει λίγο τη λειτουργία. Έκανε τις πρώτες κινήσεις που δεν ήταν σωστές. Όρισε εκπρόσωπο Τύπου και διευθυντή κοινοβουλευτικής ομάδας χωρίς να πάει στα αρμόδια όργανα. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Ζήτησε συγγνώμη. Το θέμα της ενότητας βαραίνει τον ίδιο τον πρόεδρο», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Θα πάμε σε ένα συνέδριο να προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν προστατευμένο διάλογο, να μπουν τα θέματα κάτω. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα ως αποτέλεσμα πολλών συνεδρίων. Δεν αλλάζει από έναν άνθρωπο, ούτε από μία ομάδα», κατέληξε η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις