Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πάμελα Άντερσον άβαφη: Σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι, αγνώριστη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον άβαφη: Σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι, αγνώριστη

Πάμελα Άντερσον άβαφη: Δεν είναι πάντως, η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός επιλέγει να μην εφαρμόσει καθόλου μακιγιάζ

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς ίχνος μακιγιάζ έκανε η Πάμελα Άντερσον στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Η διάσημη ηθοποιός παραβρέθηκε στην παρουσίαση της γυναικείας συλλογής μόδας Isabel Marant Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς τόλμησε να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Συγκεκριμένα, η Πάμελα Άντερσον έλαμπε με το φρέσκο, φυσικό της λουκ, με αρκετά λεπτότερα φρύδια σε στυλ των αρχών της δεκαετίας του ‘80 και ένα σχετικά σεμνό κίτρινο, μίντι φόρεμα.

Δεν είναι πάντως, η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός επιλέγει να μην εφαρμόσει καθόλου μακιγιάζ. Στις αρχές του μήνα, η Πάμελα Άντερσον είχε εμφανιστεί στην παρουσίαση μιας εταιρείας κοσμημάτων, καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας, επιλέγοντας και πάλι, να μην βαφτεί.

Τότε, όπως είχε δηλώσει στις κάμερες, είπε πως γιορτάζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και πως αγκαλιάζει πλέον τη φυσική ομορφιά. «Η δεκαετία του ’90 ήταν η δεκαετία του ’90 και τώρα είναι το 2023» δήλωσε η Πάμελα Αντερσον στο ET. «Μου αρέσει να κάνω πράγματα που είναι διαφορετικά, νιώθω ότι αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις