Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Αλούπη σύζυγος: «Ζει στην Αμερική, νιώθω σαν μονογονέας»»
LIFESTYLE

Χριστίνα Αλούπη σύζυγος: «Ζει στην Αμερική, νιώθω σαν μονογονέας»»

Χριστίνα Αλούπη σύζυγος: «Τις περιόδους που δεν είναι ο σύζυγος εδώ νιώθω τελείως single mum, δεν είμαι, αλλά έτσι νιώθω» δήλωσε η ηθοποιός

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε σχετικά με τον ρόλο της ως μητέρα και με την προσωπική της ζωή, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Μαμά-δες» που θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ1. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη, ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κέφαλος, εξακολουθεί να ζει σε απόσταση, κάτι το οποίο άλλαξε την καθημερινότητά της. «Η βάση του μπαμπά των παιδιών εξακολουθεί να είναι η Αμερική. Είχαμε κάνει κάποια πλάνα, πολύ ωραία όπως τα κάναμε… πότε βγαίνουν όμως τα πλάνα όταν τα σχεδιάζεις; Η βάση του ακόμα είναι εκεί, πηγαινοέρχεται. Αυτό ήταν δύσκολο, ακόμα είναι δύσκολο με τα παιδιά», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Και ανέφερε πως ζήτησε τη βοήθεια ειδικών: «Στην αρχή τα παιδιά δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ο μπαμπάς τους, από εκεί που ήταν κάθε μέρα στο σπίτι, πλέον δεν είναι. Το αντιμετωπίσαμε κι αυτό, πάλι συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγους για να το χειριστώ όσο πιο καλά μπορώ για τα παιδιά μου». «Τις περιόδους που δεν είναι ο σύζυγος εδώ νιώθω τελείως single mum, δεν είμαι, αλλά έτσι νιώθω. Γιατί περνάνε όλα από πάνω μου. Εντωμεταξύ η οικογένεια μου εμένα είναι στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω ουσιαστικά οικογένεια στην Αθήνα, κάποια ξαδέλφια, κάποια θεία. Οπότε πέφτει όλο πάνω μου», είπε στο τέλος η Χριστίνα Αλούπη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις