Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στεφανίδου – Κασσελάκης: “Είδα έναν άνθρωπο με τρομερή αυτοπεποίθηση”
LIFESTYLE

Στεφανίδου – Κασσελάκης: “Είδα έναν άνθρωπο με τρομερή αυτοπεποίθηση”

Στεφανίδου - Κασσελάκης: Ο Στέφανος Κασσελάκης εδωσε χθες την πρώτη τηλεοπτική "προεδρική" συνέντευξη - Η συνομιλία με την Τατιάνα Στεφανίδου

Στο κτίριο όπου στεγάζονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star Channel και Alpha βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28/9 ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να δώσει συνέντευξη στη Μάρα Ζαχαρέα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξάφνιασε με τις ενδυματολογικές του επιλογές. Δεν φόρεσε πουκάμισο και κοστούμι, όπως είθισται να φορούν οι αρχηγοί των κομμάτων, όπως φορούσε και ο προκάτοχός του, Αλέξης Τσίπρας, αλλά επέλεξε τζιν με γυρισμένο ρεβέρ, καφέ μοκασίνια χωρίς κάλτσα και μπλε κοντομάνικο πόλο, το οποίο, όπως φαίνεται στην επίσημη ιστοστελίδα της γαλλικής φίρμας Sandro, κοστίζει 115 ευρώ. Μετά τη συνέντευξη που διήρκησε 30 λεπτά, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε και στον 3ο όροφο που στεγάζεται ο ALPHA. Έβγαλε φωτογραφίες και συνομίλησε με δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Στεφανίδου: “Είδα έναν άνθρωπο με τρομερή αυτοπεποίθηση”

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε στην εκπομπή της “T-live” το παρασκήνιο της επίσκεψης του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, από το πλευρό του οποίου δεν έλειπε ο σύντροφός του, Τάιλερ Μακμπέθ. Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε: “Πήγαμε κάποιοι δημοσιογράφοι προκειμένου να τον γνωρίσουμε από κοντά. Ήρθε, κάθισε, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις… Βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις! Έγινε μία συζήτηση off the record. Εγώ είδα έναν άνθρωπο με τρομερή αυτοπεποίθηση που απαντούσε σε όλα και πολύ ανοιχτά. Κάποια στιγμή τον σκάσαμε και προσπαθούσε να μας εξηγήσει, ότι όχι μόνο ανέλαβε τώρα, αλλά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου δεν έχει ούτε ίντερνετ. Δεν λειτουργεί καν το wi-fi. Προσπαθεί σιγά-σιγά να τα συντονίσει όλα, να φτιάξει μία ομάδα”.

“Όταν ολοκληρώθηκε η κουβέντα που είχαμε οι δημοσιογράφοι μαζί του, ήρθε και ο Τάιλερ Μάκμπεθ με τη σκυλίτσα τους. Ο Τάιλερ είναι πολύ γλυκός, ένα πλάσμα που ζητήσαμε όλοι να βγάλουμε φωτογραφίες, χαμογελαστός και γλυκομίλητος” πρόσθεσε, επίσης, η Τατιάνα Στεφανίδου κι επεσήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που κάνει από μικρή ηλικία πρωταθλητισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις