Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ορθούλα Παπαδάκου Survivor: Η συμφωνία που την οδήγησε στον τελικό το 2003
LIFESTYLE

Ορθούλα Παπαδάκου Survivor: Η συμφωνία που την οδήγησε στον τελικό το 2003

Ορθούλα Παπαδάκου Survivor: "Όλα τα γυρίσματα έγιναν στη Μαλαισία, και η προβολή του στην τηλεόραση άρχισε αφού εμείς είχαμε γυρίσει στην Ελλάδα"

Για τη συμμετοχή της στο πρώτο ελληνικό Survivor, το 2003, μίλησε η Ορθούλα Παπαδάκου, αποκαλύπτοντας τη συμφωνία που τη βοήθησε να προχωρήσει στο πλευρό της Ευαγγελίας Δερμετζόγλου, η οποία είχε τότε αναδειχθεί νικήτρια του reality παιχνιδιού. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και προχώρησε σε αποκαλύψεις, ενώ σχολίασε και τις διαφορές που εντοπίζει η ίδια στους νέους κύκλους του Survivor. «Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στη Μαλαισία, γνωρίζαμε ότι το έπαθλο ήταν 200.000 ευρώ. Η προσωπική μας αμοιβή -μη γελάσετε, δεν ήταν σαν τα ποσά που ακούγονται τώρα- νομίζω ήταν κάπου 17-20-22 ευρώ την ημέρα», αποκάλυψε η Ορθούλα Παπαδάκου.

«Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, κανένας παίκτης δεν γνώριζε τον άλλον. Εγώ έσμιξα από την αρχή με την Ευαγγελία. Βρήκα πάρα πολλά κοινά μαζί της. Όπως προχωρούσε το παιχνίδι, εγώ 2-3 φορές ήθελα να φύγω. Με κράτησε εκεί η παραγωγή», συνέχισε η ίδια. Μιλώντας για τη στρατηγική που ακολούθησε προκειμένου να φτάσει όσο πιο μακριά μπορούσε στο παιχνίδι, η ίδια αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή, πριν τη δεκάδα, έπιασα την Ευαγγελία και της είπα ότι υπάρχουν δύο λύσεις: Ή φεύγουμε πριν τη δεκάδα, ή προχωράμε. Είπα ότι πρέπει να κάνουμε μία ομάδα. Μια μικρή ομάδα μέσα στη μεγάλη ομάδα. Το δέχτηκε. Είπαμε ότι θα έχουμε έναν συμπαίκτη μαζί μας, δέχτηκε και αυτός, και προχωρήσαμε η τριάδα. Ήταν μία στρατηγική για να επιβιώσουμε».

«Συμφωνήσαμε, προχωρήσαμε όντως, μπήκαμε στη δεκάδα. Πριν την τριάδα, παρά το ότι είχαμε δώσει τα χέρια, ο τρίτος της συμφωνίας πήγε να τη σπάσει και δεν τα κατάφερε. Η Ευαγγελία βγήκε νικήτρια, μοιραστήκαμε τα λεφτά και μας κράτησαν 50.000 φόρους από το έπαθλο. Το αυτοκίνητο πουλήθηκε την ίδια μέρα που το βάλαμε αγγελία», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις διαφορές ανάμεσα σε νέο και παλιό Survivor, η Ορθούλα Παπαδάκου είπε,

«Η διαφορά με το καινούργιο Survivor είναι ότι στο δικό μας ψήφιζαν οι παίκτες. Όλα τα γυρίσματα έγιναν στη Μαλαισία, και η προβολή του στην τηλεόραση άρχισε αφού εμείς είχαμε γυρίσει στην Ελλάδα. Ξέραμε στο περίπου τα αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε». «Δεν υπήρχε ποτέ τσακωμός με την Ευαγγελία. Ήταν πολύ τίμια και ντόμπρα με τα λεφτά. Αυτό που συμφωνήσαμε το κάναμε», ξεκαθάρισε η Ορθούλα Παπαδάκου. Τέλος, μοιράστηκε και μία τρομακτική εμπειρία της, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού αφού είχε βγει από το παιχνίδι.

«Παίχτηκαν πάρα πολλά παιχνίδια γύρω από το έπαθλο στο Survivor. Υπήρχε παράνομο στοίχημα. Κάποια στιγμή που βγήκε εκτός ένας παίκτης, που ήταν φαβορί να πάρει το έπαθλο, έπεσα θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Με είχαν παρακολουθήσει μάλλον. Είχα σπασμένα πλευρά, αίματα, μου έσκισαν τα ρούχα, φοβήθηκα για τη ζωή μου. Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο με πολλά προβλήματα, θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει», είπε χαρακτηριστικά η Ορθούλα Παπαδάκου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις