Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος – Αποστολάκης: Όπισθεν ολοταχώς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος – Αποστολάκης: Όπισθεν ολοταχώς

Καμμένος - Αποστολάκης: Η νέα ανάρτηση

Όπισθεν ολοταχώς έκανε σήμερα ο Πάνος Καμμένος σχετικά με τη χθεσινή του ανάρτηση, στην οποία άφηνε να εννοηθεί ότι ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης, βουλευτής Επικρατείας και στέλεχος στο επιτελείο Κασσελάκη, θα κάνει εξολόθρευση των «τρωκτικών» του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, με νεότερη ανάρτησή του στο twitter, έγραψε μία νέα ορολογία. Εγραψε «ΜΠΙΛΟΖΙΡΙΑ», και ανέφερε «Μην μπλέκετε τον ναύαρχο με το ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΣΙΟΝ είναι δουλειά βατσιμάνη», θέλοντας προφανώς να βγάλει από το κάδρο τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Η νέα ανάρτηση του Πάνου Καμμένου

ΜΠΙΛΟΖΙΡΙΑ έκφραση Ελληνο-αμερικανών για το χειμώνα με θερμοκρασία κάτω του 0. Μην μπλέκετε τον ναύαρχο με το ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΣΙΟΝ είναι δουλειά βατσιμάνη η ορολογία σε επόμενη ανάρτηση…

Η χθεσινή ανάρτηση με το «ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ»

Χθες, ο Πάνος Καμμένος, αφού είχε ανεβάσει φωτογραφία του με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, πλέον στενό συνεργάτη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, είχε κάνει μια ανάρτηση για το πώς εξολοθρεύουν τα τρωκτικά στα πλοία. Μάλιστα, τόνιζε πως «εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», υπονοώντας τον ναύαρχο Αποστολάκη.

Επί της ουσίας, ο πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα μιλούσε για την τεχνική εξολόθρευσης τρωκτικών σε πλοία, σημειώνοντας πως αντίστοιχες πρακτικές μπορούν να εφαρμοστούν και σε κόμματα!

«ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ: Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών, λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google, εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», ήταν η ανάρτηση του κ. Καμμένου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις