Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

02

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ραπανάκης παραίτηση: Δεχτήκαμε πολιτική «δολοφονίας χαρακτήρων» από στελέχη που στήριξαν Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραπανάκης παραίτηση: Δεχτήκαμε πολιτική «δολοφονίας χαρακτήρων» από στελέχη που στήριξαν Κασσελάκη

Ραπανάκης παραίτηση: Μίλησε στο Action TV

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει ο παραιτηθείς διευθυντής της κομματικής εφημερίδας «Αυγή». Ο Σπύρος Ραπανάκης, ο οποίος αποχώρησε από τη διεύθυνση της εφημερίδας, αμέσως μετά την εκλογή στην ηγεσία του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη, υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε για να διευκόλυνε την κατάσταση. «Είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την νέα ιδιοκτησία της ‘’Αυγής’’ να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί, στην εφημερίδα του κόμματος», είπε. Ο πρώην πλέον διευθυντής της «Αυγής» – που στο παρελθόν έχει συγκρουστεί ανοιχτά και με τον Παύλο Πολάκη ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Κασσελάκη- , δεν στάθηκε εκεί και κατήγγειλε ότι και εκείνος και συνάδελφοί του στην εφημερίδα, αλλά και το ραδιόφωνο του κόμματος δέχθηκαν επιθέσεις συκοφάντησης τρομοκράτησης και δολοφονίας χαρακτήρων από υποστηρικτές της νέας ηγεσίας.

«Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα Fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη», είπε συγκεκριμένα ο Σπύρος Ραπανάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις