Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άρτα πατέρας και γιος: Βρέθηκε ζωντανός ο 38χρονος – Νεκρός ο 65χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα πατέρας και γιος: Βρέθηκε ζωντανός ο 38χρονος – Νεκρός ο 65χρονος

Άρτα πατέρας και γιος: Υπενθυμίζεται ότι προχθές 24/9, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φως στο Τούνελ», βρέθηκαν και οι 2 νεκροί νεκροί σε χαράδρα με το όχημα τους

Έξι μέρες μετά τη διπλή εξαφάνιση πατέρα και γιου, δυστυχώς ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός. Ο 38χρονος γιος του εντοπίστηκε νωρίτερα ζωντανός σε ένα μαντρί στην Άνω Σεργούλα Φωκίδας. Λίγο μετά τις 12:00, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 38χρονος γιος, σύμφωνα και με το nafpaktianews, εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας, φαινόταν ωστόσο να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ψυχολογικής φύσης. Ο 38χρονος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο που είχε ξεκινήσει με τον πατέρα του. Ο 65χρονος δεν ήταν μαζί του. Υπενθυμίζεται ότι προχθές 24/9, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φως στο Τούνελ», βρέθηκαν και οι 2 νεκροί νεκροί σε χαράδρα με το όχημα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση και δεν μπορεί σε πρώτη φάση να εξακριβωθεί τι έχει συμβεί. Περισσότερο φως θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Oι δύο άνδρες είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη (20/09), όταν ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Άρτα από τη Λαμία, όπου νοσηλευόταν ο 38χρονος καθώς είχε τραυματιστεί  σε τροχαίο ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, ο 65χρονος είχε βρεθεί  στη Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Στη συνέχεια, κατά πληροφορίες ξεκίνησαν με το ΙΧ τους, κατευθυνόμενοι στην Άρτα, πιθανόν μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου. Έκτοτε αγνοούνταν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις