Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντάνι Άλβες νέα: Το γράμμα στην πρώην σύζυγό του από τη φυλακή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντάνι Άλβες νέα: Το γράμμα στην πρώην σύζυγό του από τη φυλακή

Ντάνι Άλβες νέα: Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που είναι στη φυλακή για βιασμό κοπέλας στη Βαρκελώνη ρίχνει... γέφυρες στην Τζοάνα Σανθ

Ένα συγκινητικό γράμμα μέσα από την φυλακή της Βαρκελώνης έστειλε στην στην πρώην σύζυγό του ο Ντάνι Άλβες. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας είναι στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου με την κατηγορία του βιασμού κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης την παραμονή της πρωτοχρονιάς.  Αμέσως μετά από την φυλάκισή του η σύζυγός του Τζοάνα Σανθ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και διαχώρισε την θέση της. Τον επισκέφτηκε όμως μια φορά στη φυλακή και ο Βραζιλιάνος την ώρα που όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη προσπαθεί να ρίξει γέφυρες με την Τζοάνα.

Της έστειλε μάλιστα και γράμμα το οποίο δημοσίευσε η ίδια στο Instagram: «Και τι δεν θα’ δινα για ένα φιλί από το αδύνατο κορίτσι, ακόμη κι αν ήταν μόνο ένα. Οπουδήποτε, οπωσδήποτε, με κάθε τρόπο… Με σένα στο πλάι μου πάντα. Σε αγαπώ».  Ο Ντάνι Άλβες έχει κάνει τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης αλλά δεν έγιναν δεκτές αφού τα εις βάρος του στοιχεία είναι πολλά. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αντιμετωπίζει ακόμη και 10 χρόνια φυλάκιση για όσα έγιναν στο κλαμπ Σάτον της Βαρκελώνης.

Αρχικά είχε υποστηρίξει ότι ήταν μεθυσμένος και αυτό είπε και στην Τζοάνα Σανθ. Εν συνεχεία είπε στην κατάθεση του για εκείνο το βράδυ: «Ό,τι συνέβη εκεί μέσα μόνο αυτή και εγώ τα ξέρουμε. Η κοπέλα βγήκε από το μπάνιο μετά από εμένα. Κάθισα στο τραπέζι μου για λίγο. Όχι για πολύ, γιατί ήταν αργά. Ήμουν με τον φίλο μου, τον Μπρούνο και άλλοι άνθρωποι με πλησίασαν πριν φύγω.

Όταν άφησα τη ντίσκο από τον διάδρομο εξόδου, είδα από τις φωτογραφίες ότι πέρασα δίπλα από το σημείο που έκλαιγε η γυναίκα. Δεν την είδα. Αν την έβλεπα να κλαίει, θα σταματούσα να ρωτήσω τι συνέβη. Και εκείνη τη στιγμή, αν κάποιος από το μαγαζί μου έλεγε να περιμένω επειδή μια νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκα σεξουαλικά, δεν θα επέστρεφα σπίτι. Εκείνο το βράδυ γύρισα σπίτι, έκανα ντουζ επειδή η σύζυγός μου ήδη κοιμόταν και ντρεπόμουν για την απιστία. Σαπούνισα τον εαυτό μου με θυμό. Πήγα για ύπνο σε άλλο κρεβάτι.

Γύρισα στο Μεξικό δύο μέρες αργότερα για να παίξω και σε κάποια Μέσα υπήρχε το δημοσίευμα ότι μια νεαρή γυναίκα κατηγόρησε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση. Κάλεσα τη δικηγόρο μου, την Μιραΐντα Πουέντες. Με συμβούλεψε και μου διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καταγγελία και ότι θα μπορούσα να ταξιδέψω απόλυτα ήρεμος, γι’ αυτό έφυγα».

Για την Τζόανα Σανθ σε συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή είχε σημειώσει: «Το μόνο άτομο στο οποίο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι η σύζυγός μου. Η γυναίκα που παντρεύτηκα πριν από οκτώ χρόνια, είμαστε ακόμα παντρεμένοι και ελπίζω να ζήσω μαζί της όλη μου τη ζωή. Της έχω ήδη ζητήσει προσωπικά συγγνώμη εδώ, στη φυλακή, αλλά οφείλω να το κάνω δημόσια. Ήταν, είναι και θα είναι πολύ δύσκολες μέρες για εκείνη. Εκτιμώ όλα όσα κάνει για μένα. Ο ρόλος της δεν είναι εύκολος. Είμαι σίγουρος ότι δεν έκανα λάθος που επέλεξα τη Χοάνα για γυναίκα μου. Ίσως αυτή έκανε λάθος για μένα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις