Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουρκία τροχαίο με λεωφορείο: Τρομακτικό ατύχημα, εκτοξεύτηκαν στον αέρα
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία τροχαίο με λεωφορείο: Τρομακτικό ατύχημα, εκτοξεύτηκαν στον αέρα

Τουρκία τροχαίο με λεωφορείο: Ο οδηγός του λεωφορείου κατέθεσε ότι δεν λειτούργησαν τα φρένα με αποτέλεσμα το λεωφορείο να βρεθεί εκτός ελέγχου

Πέντε τραυματίες ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος με λεωφορείο στην Τουρκία όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει προς τα πίσω σε ανηφόρα, αρχικά να πέσει πάνω σε έναν στύλο ρεύματος και τελικά να καταλήγει σε ένα οικόπεδο. Κάμερα ασφαλείας μέσα από το λεωφορείο έχει καταγράψει τη στιγμή του τροχαίου με τους επιβάτες να «πετάνε» στον αέρα από την εκτός ελέγχου πορεία του οχήματος. Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο Μπασάκσεχίρ.

Οι πέντε επιβάτες που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας να δείχνουν ότι το ατύχημα προκλήθηκε μετά από βλάβη στα φρένα του λεωφορείου. Ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος τραυματίστηκε όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς τι συνέβη κατέθεσε ότι πάτησε φρένο αλλά αυτό δεν ανταποκρίθηκε. Μετά την κατάθεσή του ο οδηγός του λεωφορείου αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις