Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

03

Μαρτίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άφησε σημείωμα ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε- 10 χρόνια μετά, εντοπίστηκε στην Πάτρα
ΕΛΛΑΔΑ

Άφησε σημείωμα ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε- 10 χρόνια μετά, εντοπίστηκε στην Πάτρα

Τον θεωρούσαν νεκρό όλο αυτό το διάστημα

Ιταλός ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του πριν από 10 χρόνια, αφήνοντας πίσω μόνο ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως θα αυτοκτονήσει, εντοπίστηκε ζωντανός στην Ελλάδα. Η υπόθεση του Αντάμο Γκουέρα εξετάστηκε από εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai και όπως αποδείχθηκε, μετά την εξαφάνισή του είχε απλώς μετακομίσει από την Ιταλία στην Ελλάδα και δεν είχε αυτοκτονήσει, όπως ανέφερε σε σημείο που είχε αφήσει στους γονείς του.

«Γεια σας μαμά και μπαμπά. Δεν έχω πολλά λόγια να σας πω, αλλά δυστυχώς τα πράγματα πήγαν πάντα άσχημα. Θα προσπαθήσω να κάνω το τελευταίο αυτό βήμα με τον σωστό τρόπο για να μην ζήσετε και τον πόνο της κηδείας μου. Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», ανέφερε σε επιστολή, που είχε αφήσει στους γονείς του, πριν εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

Η σύζυγός του δεν είχε σταματήσει να τον αναζητά και από την έρευνα διαπιστώθηκε πως είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του στην Ανκόνα και είχε αγοράσει ακτοπλοϊκό εισιτήριο για την Ελλάδα. Απεσταλμένος της εκπομπής κατάφερε να βρει τον 55χρονο, ζωντανό και απολύτως υγιή, στην Πάτρα, όπου και ζει μόνιμα.

Όταν κατάλαβε πως είχε αποκαλυφθεί το μυστικό του, επιχείρησε να πείσει τον απεσταλμένο της εκπομπής «να τον ξεχάσει» και να μην μεταδώσει ποτέ την είδηση. Η σύζυγός του είδε τα πλάνα και, περίλυπη, ευχαρίστησε τους υπευθύνους της εκπομπής που έλυσαν την υπόθεση. «Δεν είναι άνδρας, δεν είναι πατέρας», σχολίασε, όσον αφορά στον 55χρονο. Πρόσφατα ο Γκουέρα είχε ζητήσει να γραφτεί στα μητρώα των Ιταλών πολιτών που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

a view of a city with a mountain in the background
Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις