Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σάκκαρη Μεξικό: Στον τελικό της Γουαδαλαχάρα η Ελληνίδα τενίστρια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάκκαρη Μεξικό: Στον τελικό της Γουαδαλαχάρα η Ελληνίδα τενίστρια

Σάκκαρη Μεξικό: Οι δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Γκαρσία που έληξε 2 - 0

Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της η Μαρία Σάκκαρη, στις δηλώσεις της στο court μετά τον θρίαμβό της επί της Γκαρσία. Η Ελληνίδα τενίστρια έχει πάει με άλλο…. mindset στην Γουαδαλαχάρα και σε αυτό στάθηκε στα πρώτα της λόγια. «Είπα από την πρώτη μέρα ότι νιώθω ότι εδώ είναι το τουρνουά μου. Είχα δύσκολα εμπόδια να ξεπεράσω αυτό το διάστημα, μην πάω στο τι έγινε στο US Open…Είμαι στον τελικό και δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο», είπε αρχικά.

«Το τελευταίο ματς που είχα παίξει με την Καρολίν ήταν από τα πιο δύσκολα της καριέρας μου. Σήμερα είπα πως θα παίξω με χαμόγελο, να χαρώ το παιχνίδι. Νιώθω συναισθήματα που δεν έχω νιώσει για καιρό και σκεφτόμουν πως αν δε συμβεί αυτό εδώ, τότε που θα συμβεί; Το έκανα και πλέον έχουμε άλλο ένα παιχνίδι. Να βγω έξω με χαμόγελο και να απολαύσω την τελευταία μέρα μου φέτος στη Γουαδαλαχάρα» είπε ακόμη. Η Σάκκαρη αποθέωσε ξανά το κοινό στην Γουαδαλαχάρα, λέγοντας πως δεν αποκαλεί το μέρος «δεύτερο σπίτι» της τυχαία…

Ο αγώνας με την Γκαρσία

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε επίδειξη δύναμης στην Καρολίν Γκαρσία, κερδίζοντάς την με 2-0 σετ (6-3, 6-0 σε 71 λεπτά) για να περάσει στον τελικό του 1000αριου τουρνουά, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει το Νο111 του κόσμου, την Καρολάιν Ντολχάιντ από τις ΗΠΑ! Και πέρυσι έπαιξε τελικό στο τουρνουά η Μαρία, όπου είχε χάσει από μία άλλη Αμερικανίδα, την Τζέσικα Πεγκούλα, σε ματς όμως που έγινε σε δύσκολες συνθήκες γι΄αυτήν αφού είχε αναγκαστεί να παίξει τον ημιτελικό 3 ώρες πριν.

Η Μαρία σέρβιρε εξαιρετικά σε ένα ακόμη ματς, «διάβασε» το παιχνίδι της Γαλλίδας με τα ανεβάσματά της στο φιλέ και έφτασε στον 9ο τελικό της καριέρας της (1-7 ρεκόρ) όπου πάει με τον αέρα του φαβορί. Είναι ο δεύτερος τελικός της φέτος μετά την Ουάσιγκτον. Η Σάκκαρη δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά και με τη νίκη αυτή εξασφάλισε το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης την Δευτέρα, ενώ παράλληλα, ανέβηκε στο Νο10 στο race για το WTA Finals, μπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις