Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης Καβάλα: «Δεν προκάλεσα εγώ την πόλωση, δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις ημέρες»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης Καβάλα: «Δεν προκάλεσα εγώ την πόλωση, δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις ημέρες»

«Ο κόσμος έχει ανάγκη μια προοδευτική κυβέρνηση» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμα και αν δεν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραμείνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Την συγκεκριμένη απόφαση έκανε γνωστή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Καβάλα.  Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, οι οποίες καταγράφηκαν από τον Alpha, επεσήμανε ότι «από την αρχή έχω δεσμευτεί ότι θα μείνω στο κόμμα. Δεν είμαι εκείνος ο οποίος προκάλεσε την πόλωση. Παροτρύνω όλους και όλες να συνειδητοποιήσουν τι διακυβεύεται από εδώ και πέρα». «Διακυβεύεται το μέλλον του τόπου, διακυβεύεται αν τα παιδιά αυτής της χώρας θα μεγαλώσουν σε μια προοδευτική αποτελεσματική χώρα ή σε ένα αναποτελεσματικό κράτος που λέει είσαι στη μοίρα σου, ζεις από τύχη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στο διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας, αναφέροντας πως «σε καμία περίπτωση δεν λέω εκλέγομαι και γίνεται αυτό το πράγμα άτσαλα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας ως κοινωνία και να θεωρήσουμε ότι θρησκεία πρέπει να είναι δημοκρατικά αντιπροσωπευόμενη στη κοινωνία. Το οποίο σημαίνει να υπάρχει μια σταδιακή μετάβαση για διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας».«Τι ακριβώς δουλεύει από τον κρατικό μηχανισμό; Είναι κοινή λογική και ανθρωπιά, ο κόσμος έχει ανάγκη μια προοδευτική κυβέρνηση» υπογράμμισε ακόμη. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις μέρες, δεν μπορώ να μιλάω άλλο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις