Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαμβακούση – Αγγελόπουλος γάμος: «Θα κοινωνήσουμε πριν την τελετή»
LIFESTYLE

Βαμβακούση – Αγγελόπουλος γάμος: «Θα κοινωνήσουμε πριν την τελετή»

Βαμβακούση - Αγγελόπουλος γάμος: Το ζευγάρι ακόμα δεν γνωρίζει αν θα τους παντρέψει ο πνευματικός τους

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παντρευτούν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στον Λυκαβηττό. Οι τελικές προετοιμασίες του γάμου συνεχίζονται και η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της «Super Κατερίνα». Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι θα δει τον αρραβωνιαστικό της πριν τον γάμο γιατί έχουν προγραμματίσει να κοινωνήσουν.
Συγκεκριμένα η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω φυσικότητα στο μακιάζ μου γιατί είναι μέρα απόλυτης ειλικρίνειας γιατί παίρνει όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους. Ανυπομονώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά στον γάμο. Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο σκοπεύουμε πριν από τον γάμο να κοινωνήσουμε. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα μας παντρέψει ο πνευματικός μας».

Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Πρόσφατα, το ζευγάρι εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας και όταν οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων τους «εντόπισαν», στάθηκαν για μερικές σύντομες δηλώσεις. Αρχικά, η κάμερα του «Super Κατερίνα» εντόπισε τη Δήμητρα Βαμβακούση έξω από κατάστημα με παπούτσια. Αφού ευχαρίστησε τη ρεπόρτερ για τις ευχές, είπε αναφερόμενη στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτή την περίοδο: «Συμβαίνουν τόσα πράγματα στην Ελλάδα και λίγο με στενοχωρεί και θα ήθελα να κάνω κάποιες δηλώσεις πιο μετά, γιατί είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, αλλά η σκέψη μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις