Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητράκας σποτ: Viral προεκλογικό βίντεο περιφερειακού συμβούλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητράκας σποτ: Viral προεκλογικό βίντεο περιφερειακού συμβούλου

Μητράκας σποτ: Η υπόθεση του βίντεο εκτυλίσσεται στο "Γραφείο Τελετών Αφοί Μπαμπούλα"

Με ένα ασυνήθιστο τρόπο ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεόδωρος Μητράκας- με την παράταξη “Αλληλεγγύη” του Απόστολου Τζιτζικώστα- διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του στις 8 Οκτωβρίου. Σκηνοθέτησε βίντεο που έχει γίνει ήδη viral και σε αυτό πρωταγωνιστoύν εκτός από τον ίδιο τον υποψήφιο και ο γνωστός στη Θεσσαλονίκη ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, Κώστας Μπαμπούλας. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στο “Γραφείο Τελετών Αφοί Μπαμπούλα” και δείχνει τον Θεόδωρο Μητράκα να περπατά αργά και στοιβαρά, το έδαφος να σύεται, πλαισιωμένος από φέρετρα σε ήχους μιξαρισμένους φαρ ουέστ και πένθιμης καμπάνας.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών περιλαμβάνει την ερώτηση στον τελετάρχη τι θα πράξει στις περιφερειακές εκλογές, με τον ίδιο να απαντά “Τζιτζικώστας”. “Εμένα θα με ψηφίσεις;” ρωτά ο υποψήφιος για να πάρει την απάντηση: “Εννοείται. Πρώτος σταυρός; Μητράκας”. “Λες αλήθεια;”, τον ρωτά ο Θόδωρος Μητράκας με τον Κώστα Μπαμπούλα να του απαντά… “να σε θάψω”.

Το εν λόγω βίντεο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεόδωρος Μητράκας συνοδευόμενο από το μήνυμα: “Οι εκλογές όπως και η ζωή είναι σοβαρή υπόθεση… αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και λίγο “πλάκα ” με τους φίλους μας…., σοβαρά όμως μην ξεχάστε 8 Οκτωβρίου να με “σταυρώστε “…” .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις