Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βούλγαρης – Λιβύη: Συγκλονίζει η σύζυγος του 27χρονου υπαξιωματικού
ΕΛΛΑΔΑ

Βούλγαρης – Λιβύη: Συγκλονίζει η σύζυγος του 27χρονου υπαξιωματικού

Βούλγαρης - Λιβύη: Η σύζυγος του υπαξιωματικού, Γ. Βούλγαρη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λιβύη τόνισε πως ο 27χρονος είχε πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης

Δραματικές ώρες ζει η σύζυγος του 27χρονου υπαξιωματικού, Γ. Βούλγαρη που σκοτώθηκε στο τρομακτικό δυστύχημα στη Λιβύη, όπου χάθηκαν πέντε Ελληνες, μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής. Ο 27χρονος αλεξιπτωτιστής ήταν παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια και, όπως είπε ο πατέρας του, δεν πρόλαβε να αποκτήσει ένα παιδάκι με τη σύζυγό του. Εκείνη, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στο Star, αναφέρθηκε στο ήθος του αδικοχαμένου συζύγου της και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που νιώθουν όλοι οι στρατιωτικοί. “Οι άνθρωποι που πάνε σε τέτοιες αποστολές σκέφτονται τις οικογένειές τους, όμως το καθήκον τους καλεί και είναι εκεί για ό,τι διαταγές παίρνουν, ανεξάρτητα τις συνθήκες και την κατάστασή τους”, είπε η σύζυγος του άτυχου αρχιλοχία. Όπως είπε, έμαθε μέσα σε λίγες ώρες για τον θάνατο του συζύγου της και μιλούσαν μαζί μέχρι τελευταία στιγμή.

Η σύζυγος του 27χρονου στρατιωτικού που σκοτώθηκε στη Λιβύη τόνισε πως όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών. Θέλησε μάλιστα να πει κάτι προς όλους τους Έλληνες, όσον αφορά στους Έλληνες στρατιωτικούς. “Οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι εκεί γι’ αυτούς”, τόνισε. Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της, περιγράφοντας τον γαμπρό του, ως έναν σοβαρό άνθρωπο με έντονο το αίσθημα της ευθύνης και της προσφοράς. “Ήταν ήρεμος, λογικός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Έφυγε για την πατρίδα και θα μείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές και στις σκέψεις μας”, είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις