Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιτσιπάς – πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας: Η γενναιόδωρη κίνηση του Έλληνα τενίστα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας: Η γενναιόδωρη κίνηση του Έλληνα τενίστα

Τσιτσιπάς - πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας: Η δωρεά του αθλητή έγινε γνωστή στη διάρκεια του διημέρου του Davis Cup στο Καλλιμάρμαρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία σπουδαία κίνηση, η οποία έγινε γνωστή στη διάρκεια του διημέρου του Davis Cup στο Καλλιμάρμαρο. Ο Ελληνας τενίστας, χωρίς να το ανακοινώσει πουθενά, δώρισε το ποσό των 100.000 ευρώ στο ειδικό ταμείο του Ερυθρού Σταυρού, στο οποίο συγκεντρώνονται χρήματα για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel. Ο Τσιτσιπάς δεν ανακοίνωσε ο ίδιος τη συγκεκριμένη γενναιόδωρη πράξη του (μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου στο Καλλιμάρμαρο, απέφυγε να πει ποιες είναι ακριβώς οι κινήσεις που έκανε για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών), αλλά έγινε γνωστή από μέλη της ομάδας του.

Ο Τσιτσιπάς έχει βοηθήσει στο παρελθόν και άλλες κοινότητες, αλλά και σε περιοχές της Αθήνας, ωστόσο ποτέ δεν το ανακοίνωνε ο ίδιος. Πέρυσι είχε δωρίσει χρήματα σε ιδρύματα στην περιοχή της Βουλιαγμένης, όπου είναι και η κύρια κατοικία του, όπου και πάλι δεν είχε προχωρήσει σε ανακοινώσεις και την κίνησή του έκανε γνωστή ο δήμαρχος της πόλης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Πριν από χρόνια ξεκίνησε συνεργασία με τον οργανισμό «Μαζί για το Παιδί» και έδινε και χρήματα σ’ αυτό για κάθε νίκη του στο διπλό με τον αδελφό του, Πέτρο, ενώ είχε αναπτύξει έντονη δράση και μετά την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις