Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – γάμος ομοφυλόφιλων: Η ισότητα είναι στα σχέδια της κυβέρνησης για αυτή την τετραετία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – γάμος ομοφυλόφιλων: Η ισότητα είναι στα σχέδια της κυβέρνησης για αυτή την τετραετία

Μητσοτάκης - γάμος ομοφυλόφιλων: «Μέσα στην τετραετία θα επιλυθεί το ζήτημα»

Το ζήτημα των γάμων των ομόφυλων ζευγαριών θα λυθεί μέσα σε αυτή την τετραετία, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  «Η ισότητα στον γάμο είναι στα σχέδια της κυβέρνησης για αυτή την τετραετία», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

«Ο χρόνος που θα επιλέξουμε να φέρουμε τη σχετική ρύθμιση προς ψήφιση στη Βουλή, προφανώς είναι μια δική μου απόφαση. Όμως, ισχύει στο ακέραιο αυτό που έχω πει προεκλογικά και μετεκλογικά. Είναι ένα ζήτημα που μέσα σε αυτή την τετραετία, αυτή η κυβέρνηση θα το επιλύσει», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.  Ακόμη, σημείωσε πως την προηγούμενη τετραετία «έγιναν πολλά» στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. «Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα, δεν έμειναν στα λόγια ή στα χαρτιά αυτές οι προτάσεις. Έχουμε υλοποιήσει σχεδόν 20 δράσεις που απορρέουν από αυτή τη στρατηγική», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έλεγχος και συνέπεια
Κυριάκος Μητσοτάκης στην 87η ΔΕΘ: Χρόνια πολλά στην κόρη μου Σοφία και σε όλες τις εορτάζουσες
Μητσοτάκης: Η απίθανη ερώτηση για μετακίνησή του στο ΝΑΤΟ και η απάντηση με… Βασίλη Καρρά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις