Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

02

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – κακοκαιρία Θεσσαλία: Σπουδαία δωρεά από τον Έλληνα τενίστα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – κακοκαιρία Θεσσαλία: Σπουδαία δωρεά από τον Έλληνα τενίστα

Τσιτσιπάς - κακοκαιρία Θεσσαλία: Την προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού για την παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας ενισχύει ο Έλληνας τενίστας.

Με το ποσό των 100.000 ευρώ αποφάσισε να στηρίξει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας δείχνει με αυτό τον τρόπο την έμπρακτη συμπαράστασή του στους συμπολίτες μας που βρέθηκαν στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεών του στο Davis Cup -που διεξάγεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο – στους πλημμυροπαθείς, στέλνοντας τη σκέψη και τις ευχές του. Φαίνεται, όμως, πως αποφάσισε να κάνει την προτροπή του για βοήθεια πράξη.

Έτσι, σύμφωνα με το novasports.gr, πήρε την απόφαση να δωρίσει 100.000 ευρώ για να ενισχύσει την προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή. Η συγκεκριμένη πράξη δεν ανακοινώθηκε από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα. Μάλιστα ο ίδιος προσκάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει μαζί του σε αυτή την προσπάθεια.

“Δεν παίζουμε μόνο για εμάς, αλλά και για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες. Σκοπεύουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω”, σημείωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις