Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην 11η Ημέρα Υιοθεσίας του Pet City
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην 11η Ημέρα Υιοθεσίας του Pet City

Δείτε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής να αγκαλιάζει τον «Πάκη»

Παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, συνεχίστηκε σήμερα στα Pet City η σπουδαία δράση των Ημερών Υιοθεσίας, μιας πρωτοβουλίας που αποτελεί μέρος της καμπάνιας Act Pawsi+ive, στην προσπάθεια να βρεθεί ένα #ForeverHome για κάθε αδέσποτο ζωάκι. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Είναι η μάχη του αυτονόητου για τα αδέσποτά μας. Όσοι έχουμε σκυλιά στα σπίτια μας μπορούμε να το καταλάβουμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Θερμά συγχαρητήρια και στο Πρώτο ΘΕΜΑ που αγκαλιάζει την προσπάθεια αυτή και δείχνει ότι είναι κοντά στην κοινωνία».

Ο Νίκος Σταθόπουλος, επικεφαλής της BC Partners και πρόεδρος της Pet City Group, τόνισε: «Δεν σας κρύβω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Το όραμά μας είναι, κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια να υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζωάκι και η φιλοζωία να γίνει τρόπος ζωής. Με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη, θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τους αδέσποτους φίλους μας».  Για μια ακόμη φορά, η ομάδα του topetmou.gr ήταν μαζί τους.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων παράγοντες της Αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικότητας, ενώ η πρωτοβουλία για υπεύθυνη υιοθεσία αδέσποτων είχε μεγάλη απήχηση, καθώς τα περισσότερα αδεσποτάκια υιοθετήθηκαν. Η σημερινή ήταν η 11η Ημέρα Υιοθεσίας του Pet City. Ο κόσμος άνοιξε την καρδιά του για τους αξιολάτρευτους τετράποδους φίλους μας, που βρίσκονταν στο κατάστημα Pet City Κηφισιάς, Λεωφόρος Κηφισίας 270, από τις 11.00 έως τις 14.00. Η Ημέρα Υιοθεσίας υποστηρίζεται από τις φιλοζωικές Dog’s Voice, τον Σύλλογο Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα», την Save the Strays of Samos και το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου. Οι Ημέρες Υιοθεσίας έχουν ήδη σημειώσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα καθώς από την πρώτη δράση μέχρι σήμερα 83 σκυλάκια που φιλοξενούνταν σε καταφύγια έχουν βρει ένα παντοτινό σπίτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις