Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φιλοθέη Μωβ – Γιάννης Βαρδής: Μια κόντρα με μεγάλες διαστάσεις
LIFESTYLE

Φιλοθέη Μωβ – Γιάννης Βαρδής: Μια κόντρα με μεγάλες διαστάσεις

Φιλοθέη Μωβ - Γιάννης Βαρδής: Προειδοποιεί με αγωγές ο τραγουδιστής

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η «κόντρα» ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη χήρα του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες προβαίνουν σε ένα πινγκ-πονγκ δηλώσεων, με τον τραγουδιστή να προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει σε αγωγές εάν κάποιος επιχειρήσει να τον σταματήσει από το να κάνει συναυλίες στη μνήμη του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή. nΝωρίτερα σήμερα, Παρασκευή 15/9, η εκπομπή «Mega Καλημέρα» έφερε στο φως την πρώτη αντίδραση της Φιλοθέης Μωβ στις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή, ο οποίος σε ένα ξέσπασμά του στις τηλεοπτικές κάμερες, είπε, μεταξύ άλλων, ότι την απεχθάνεται. «Δε θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση», σχολίασε η Φιλοθέη Μωβ, με τον γιο του Αντώνη Βαρδή να μιλάει στο «Happy Day» και να προειδοποιεί με αγωγές. Αντίδραση, ωστόσο, υπήρξε και από την πλευρά της Χριστίνας Μαραγκόζη, η οποία με μία μακροσκελή επιστολή της αναφέρεται στο θέμα.

Γιάννης Βαρδής: Αν προσπαθήσει η Φιλοθέη Μωβ να μπλοκάρει συναυλία θα πάμε δικαστικώς

«Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος, για αυτό και μίλησα στα κανάλια, γιατί πραγματικά με έπνιγε το δίκιο. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος βγαίνει και λέει πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να ακούω εκφράσεις του τύπου ότι είναι απαράδεκτο αυτό που έκανα. Δηλαδή, είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε και ο πατέρας μου; Και η απάντησή της, την τιμάει», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και αναφερόμενος στη Χριστίνα Μαραγκόζη.

«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα χαρτί που έχει να κάνει με το να εισπράξει τα πνευματικά της δικαιώματα. Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Έχω το ηθικό δικαίωμα και μπορώ να κάνω συναυλίες για τον πατέρα μου. Δεν μπορεί να μου κουνήσει το δάχτυλο και να μου πει σε δύο χρόνια ότι μου απαγορεύει να τραγουδήσω κομμάτια του πατέρα μου. Μην φτάσουμε μέχρι εκεί, είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να κάνω οτιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Είμαι ο γιος του και μπορώ να κάνω πολλά πράγματα για τον πατέρα μου και έχω σκοπό να κάνω. Κουβεντιάζουμε ήδη με τον Αντώνη Ρέμο μήπως γίνει μια συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Αν προσπαθήσει η Φιλοθέη Μωβ να μπλοκάρει τη συναυλία θα πάμε δικαστικώς, θα πάμε με δικηγόρο. Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι αν θέλει η κυρία μπορεί να το δοκιμάσει. Εδώ είμαστε για να απαντήσουμε», πρόσθεσε ο ίδιος αναφερόμενος στη χήρα του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ.

Χριστίνα Μαραγκόζη: Με τον Αντώνη Βαρδή συμπορευτήκαμε στη ζωή και στα τραγούδια που άφησαν εποχή -Είμαι μέρος της ιστορίας του

Από την πλευρά της η Χριστίνα Μαραγκόζη, που ήταν η δεύτερη σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, και η οποία δεν έλαβε πρόσκληση προκειμένου να συμμετέχει στη μεγάλη συναυλία -αφιέρωμα τη μνήμη του μουσικοσυνθέτη που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο, τοποθετήθηκε με μία επιστολή της. «Πριν φύγει από τη ζωή ο Αντώνης είχαμε και μια ζεστή τηλεφωνική επικοινωνία και δεν υπήρχε ίχνος εμπάθειας. Το ότι δεν προσκλήθηκα στη συναυλία είναι ειλικρινά δευτερεύουσας σημασίας. Αυτό δεν μπορεί να μου στερήσει ότι είμαι αναπόσπαστο μέρος των ίδιων των τραγουδιών που θα ακουστούν εκεί.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι εγώ με τον Αντώνη Βαρδή συμπορευτήκαμε στη ζωή και στα τραγούδια που άφησαν εποχή. Ενώσαμε τις φωνές και τις ψυχές μας. Είμαι μέρος της ιστορίας του, σχεδόν συνυφασμένη μαζί του και την ιστορία δεν μπορεί να την ακυρώσει κανείς», αναφέρει μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μαραγκόζη στη σχετική επιστολή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις