Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης Μακρόνησος: Ο Πολάκης “αδειάζει” τον Τσακαλώτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης Μακρόνησος: Ο Πολάκης “αδειάζει” τον Τσακαλώτο

Κασσελάκης Μακρόνησος: Ο Παύλος Πολάκης διαφωνεί με τη συγγνώμη που ζήτησε ο Τσακαλώτος

Ένταση και συντροφικά “μαχαιρώματα” προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Μακρόνησο ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδεία μάλιστα του Ευάγγελου Αποστολάκη καθώς επίσης και το προεκλογικό σποτ που κυκλοφόρησε από το νησί, τόπο εξορίας χιλιάδων Αριστερών. Πολλά ήταν τα στελέχη που εξέφρασαν δημόσια την αποδοκιμασία τους, με αποκορύφωμα τη συγγνώμη που ζήτησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εκ μέρους όλου του κόμματος. Ωστόσο, το μέχρι στιγμής νούμερο δύο του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο για την προεδρία, Ευκλείδη Τσακαλώτο, “άδειασε” ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

“Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματός μου ο Ευκλείδης!! Δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση, ούτε ελέω θεού δικαίωμα!!” έγραψε ο Κρητικός βουλευτής στα social media.

“Ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε, ορθώς είπε αυτά που είπε!” πρόσθεσε.

Τι είπε ο Τσακαλώτος

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην ΕΡΤ και τον Real Fm, χαρακτήρισε λάθος το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη Μακρόνησο, ανέφερε πως κατά τη γνώμη του δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της ιστορίας της Αριστεράς, έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις