Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πολιτικός έκανε live σεξ στο διαδίκτυο: Για πόλεμο λάσπης κάνει λόγο η Σουζάνα Γκίμπσον
ΚΟΣΜΟΣ

Πολιτικός έκανε live σεξ στο διαδίκτυο: Για πόλεμο λάσπης κάνει λόγο η Σουζάνα Γκίμπσον

Η Γκίμπσον διατηρούσε λογαριασμό στο Chaturbate με το ψευδώνυμο «hotwifeexperience»

Mια υποψήφια των Δημοκρατικών της Βιρτζίνια για τη Βουλή των Αντιπροσώπων της πολιτείας έκανε σεξ με τον σύζυγό της, σε live μετάδοση. Πρόκειται για τη 40χρονη νοσοκόμα, Σουζάνα Γκίμπσον, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγο της 2 παιδιά. Η NewYorkPost αναφέρει πως η Γκίμπσον ξεκίνησε να κάνει live σεξ με τον σύζυγο της στον ιστότοπο ενηλίκων Chaturbate. Μέσω της ιστοσελίδας προχωρούσαν σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στην κάμερα, με αντάλλαγμα φιλοδωρήματα από τους θεατές. Μάλιστα σε μερικές live ανέφερε πως εκείνη και ο σύζυγός της «προσπάθησαν να ανταλλάξουν» διαφορετικούς συντρόφους καθώς είναι «ηθικά μη μονογαμική» αλλά δεν της αρέσει να μοιράζεται.

«Μου ρίχνουν λάσπη»

«Οι πολιτικοί μου αντίπαλοι και οι Ρεπουμπλικανοί σύμμαχοί τους απέδειξαν ότι είναι πρόθυμοι να διαπράξουν ακόμα και σεξουαλικό έγκλημα για να επιτεθούν σε εμένα και την οικογένειά μου. Είναι ικανοί για τα πάντα προκειμένου να καταπνίξουν τη φωνή των γυναικών που μιλούν δημόσια», είπε η Γκίμπσον μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNN, την ώρα που ο δικηγόρος της καταγγέλλει παραβίαση της νομοθεσίας της πολιτείας κατά του revenge porn.

«Ο αντίπαλός μου και οι σύμμαχοί του ξέρουν ότι οι πολίτες αυτής της περιφέρειας είναι στο πλευρό μας στα σοβαρά ζητήματα, γι’ αυτό και ξεπέφτουν στις χειρότερες μορφές λασπολογίας», συμπλήρωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών, τονίζοντας ότι δεν θα σταματήσει να μάχεται για την κοινότητα όπου ανήκει.

Ο επιχειρηματίας Ντέιβιντ Όουεν, που κατεβαίνει ως υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στην 57η περιφέρεια, είπε ότι η ομάδα του και ο ίδιος έμαθαν για τα επίμαχα βίντεο τη Δευτέρα, «όπως όλος ο κόσμος». «Είμαι σίγουρος πως αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για τη Σουζάνα και την οικογένειά της, εγώ όμως παραμένω εστιασμένος στην προεκλογική μου εκστρατεία», δήλωσε ο Όουεν στη New York Post.

Οι αντίπαλοι της

Η Γκίμπσον έρχεται αντιμέτωπη με τον Ρεπουμπλικανό Ντέιβιντ Όουεν (πρώην οικοδόμο) για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, καθώς οι Δημοκρατικοί επιδιώκουν να ανακτήσουν την πλειοψηφία τους στο 100μελές Βουλή της Βιρτζίνια. Η πολιτικός ξεκίνησε την καμπάνια της τον Ιούλιο του 2022 και έκτοτε συγκέντρωσε 376.895 δολάρια, έναντι των 339.621 που συγκέντρωσε η καμπάνια του Όουεν, σύμφωνα με τον ιστότοπο χρηματοδότησης της καμπάνιας Virginia Public Access Project. Ωστόσο, διατηρεί μόλις 77.435 δολάρια σε μετρητά στη διάθεσή της μετά τις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στις 20 Ιουνίου με αντίπαλο τον Μπομπ Σιπί, ενώ ο Όουεν έχει διατηρήσει 166.179 δολάρια από τα κεφάλαιά του, αφού δεν αντιμετώπισε κανέναν κύριο αμφισβητία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις