Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πεζοναύτης ξαπλώνει και γίνεται γέφυρα: Τι λέει η ηλικιωμένη που απεγκλωβίστηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις
ΕΛΛΑΔΑ

Πεζοναύτης ξαπλώνει και γίνεται γέφυρα: Τι λέει η ηλικιωμένη που απεγκλωβίστηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις

Πεζοναύτης ξαπλώνει και γίνεται γέφυρα: "Θέλω το τηλέφωνό του για να τον ευχαριστήσω"

Η κυρία Παρασκευή, η γυναίκα που απεγκλωβίστηκε χάρη στη βοήθεια πεζοναυτών συγκινεί μιλώντας για τον στρατιώτη που ξάπλωσε στο έδαφος για να μπορέσει εκείνη να πατήσει και να βγει από τη λέμβο στη Θεσσαλία. Η ηλικιωμένη μίλησε στον Alpha για τη στιγμή εκείνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. «Ήμασταν πέντε άτομα μέσα στη βάρκα. Δε φοβήθηκα πολύ. Έπεσαν λίγο τα νερά και είχε γλίστρα το ανάχωμα. Μου είπε το παιδί, ο πεζοναύτης, ότι θα πέσει κάτω για να τον πατήσω. Κι έπεσε. Μου έλεγε να μη φοβάμαι. Πάτησα με τα γόνατα πάνω του και τα άλλα παιδιά με κρατούσαν. Μου έλεγε συνέχεια να μη φοβάμαι. Με συνόδευσε μέχρι έξω, έως ότου ήρθε ένα άλλο αμάξι και με πήρε» είπε η κα Παρασκευή.

«Να έχει την ευχή μου και να τα χιλιάσει. Θέλω το τηλέφωνό του για να τον ευχαριστήσω. Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου» πρόσθεσε η ηλικιωμένη γυναίκα. Η πεθερά του πεζοναύτη μίλησε και εκείνη στον Alpha λέγοντας: «Όλοι μαζί συγκινηθήκαμε και η κόρη μου καμαρώνει για τον σύζυγό της. Είναι ένας άξιος λεβέντης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις