Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 20χρονη αμυγδαλίτιδα Ιωάννινα: Τραγωδία με νεκρή φοιτήτρια
ΕΛΛΑΔΑ

20χρονη αμυγδαλίτιδα Ιωάννινα: Τραγωδία με νεκρή φοιτήτρια

20χρονη αμυγδαλίτιδα Ιωάννινα: Στην 20χρονη διαγνώσθηκε αμυγδαλίτιδα. Ωστόσο, η κατάστασή της εντός του νοσοκομείου Ιωαννίνων αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη.

Ένα 20χρονο κορίτσι από τη Χίο, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έχασε τη ζωή της μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του epiruspost.gr, η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων πριν από μία εβδομάδα και διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα. Ωστόσο, η κατάστασή της, αντί να βελτιώνεται, γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Ιωάννινα: Η φοιτήτρια υπέστη ανακοπή και έχασε τη ζωή της

Την Τετάρτη (13/9) και κατά τη διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και κρίσιμα, καθώς, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις