Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέος – Ιωαννίδης: Ένταση και στην… Καινούργιου (vid)
LIFESTYLE

Μπέος – Ιωαννίδης: Ένταση και στην… Καινούργιου (vid)

Μπέος - Ιωαννίδης: "Δεν θέλουμε να ακούμε τέτοιες εκφράσεις, υπάρχουν παιδάκια που βλέπουν"

Ταραχή επικράτησε το πρωί της Τρίτης όταν ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην Super Κατερίνα για να μιλήσει για την κατάσταση στον Βόλο μετά τις πλημμύρες και το κατά πόσο είναι κατάλληλο το νερό της πόλης. Όταν μπήκαν στη συζήτηση τα όσα ανέφερε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για τον δήμαρχο, η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να συγκρατήσει τον δήμαρχο για να μην ακουστούν βρισιές.

«Σε δύο ώρες θα βγούνε τα αποτελέσματα. Κατά πρώτη εκτίμηση τα αποτελέσματα είναι αυτά που λέει ο μαλ…ς ο δήμαρχος. Δεν είναι κακό το μαλ…ς» είπε ο δήμαρχος με την παρουσιάστρια να απαντά σοκαρισμένη: «Παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε στον αέρα. Είναι πρωί. Δεν θέλουμε να ακούμε τέτοιες εκφράσεις, υπάρχουν παιδάκια που βλέπουν».

Λίγο παρακάτω συνέχισε για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Εσείς εκτιμάτε αυτόν τον φλώρο, εγώ δεν τον εκτιμώ. Ο κύριος Ιωαννίδης μπορεί να με βρίζει… Έχουμε μία κόντρα, δεν θα ασχοληθώ με τον Ιωαννίδη». Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: ‘»Τι λέτε κύριε Μπέο, μιλάμε για έναν τεράστιο καλλιτέχνη με πολύ προσεκτικές απόψεις πάντα. Θέλω να ακούσουμε τι είπε! Σας παρακαλώ προσέξτε το λεξιλόγιό σας.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις