Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κέι Μος σήμερα: Αγνώριστη στα 49 της, σε έξοδό της στο Λονδίνο
ΚΟΣΜΟΣ

Κέι Μος σήμερα: Αγνώριστη στα 49 της, σε έξοδό της στο Λονδίνο

Κέι Μος σήμερα: Αμακιγιάριστη, με ένα τσιγάρο στο χέρι

Οξεία κριτική στην Κέιτ Μος ασκεί η «Daily Mail», για το γεγονός ότι η γυναίκα που είχε χαρακτηριστεί κάποτε «η μεγαλύτερη καπνίστρια όλων των εποχών» εθεάθη και πάλι να καπνίζει. Κάποιες από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες της Κέιτ Μος στην τεράστια καριέρα της ως μοντέλο ήταν με ένα τσιγάρο στο χέρι. Σε μια άλλη εποχή, βεβαίως… Η 49χρονη Κέιτ Μος εθεάθη αμακιγιάριστη και χαμογελαστή, με ένα τσιγάρο, έξω από εστιατόριο στο Λονδίνο. Πέρυσι, ωστόσο, στο λανσάρισμα ενός brand ευεξίας της Cosmoss, η ίδια είχε υποστηρίξει ότι ακολουθεί πλέον έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής.

«Όταν άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν», φέρεται να είχε πει για τις κακές και τις καλές καθημερινές της συνήθειες. Ωστόσο, όπως φαίνεται, επέστρεψε και πάλι στις κακές συνήθειες.

H αγνώριστη Κέιτ Μος

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία έξω από το εστιατόριο Cecconi’s στο Mayfair, σε ένα οικογενειακό γεύμα, εθεάθη αμακιγιάριστη, χαμογελαστή και με ένα τσιγάρο στο χέρι. Φυσικά, όλο αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την «Daily Mail».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις