Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μυρτώ Αλικάκη σχέση: Ερωτευμένη η ηθοποιός, αυτός είναι ο νέος της σύντροφος
LIFESTYLE

Μυρτώ Αλικάκη σχέση: Ερωτευμένη η ηθοποιός, αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Μυρτώ Αλικάκη σχέση: Μυρτώ Αλικάκη και Νικόλας Κωστής είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, σε ένα μικρού μήκους φιλμ του σκηνοθέτη.

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Μυρτώ Αλικάκη, με πληροφορίες να φέρουν την ηθοποιό να διανύει μία ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του νέου της συντρόφου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife, η δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να είναι εδώ και κάποιους μήνες ζευγάρι με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο, Νικόλα Κωστή, με τον οποίο, μάλιστα, πέρασαν και μέρος των διακοπών τους παρέα. Μάλιστα, αρκετές από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Μυρτώ Αλικάκη με τους διαδικτυακούς της φίλους στη διάρκεια του καλοκαιρού, φέρουν την υπογραφή του, όπως μαρτυρούν και τα σχετικά tags.

Μυρτώ Αλικάκη: Στη Νάξο παρέα με τον Νικόλα Κωστή

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, Μυρτώ Αλικάκη και Νικόλας Κωστής βρέθηκαν το καλοκαίρι παρέα στη Νάξο, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μαζί τους βρέθηκε και ο ένας από τους δύο γιους που έχει αποκτήσει η ηθοποιός από τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη.

Σημειώνεται ότι ο Νικόλας Κωστής είναι σκηνοθέτης που κάνει ανεξάρτητης παραγωγής ταινίες. Παράλληλα, ασχολείται με την μουσική, με το όνομα «labavou». Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει το αρχιτεκτονικό κινηματογραφικό του project στην έκθεση «One Minute Athens» των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη και η μεγάλη του αγάπη είναι η φωτογραφία. Μυρτώ Αλικάκη και Νικόλας Κωστής είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, σε ένα μικρού μήκους φιλμ του σκηνοθέτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις