Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Νέλη Πατεροπούλου: Αγαπώ τον Άλιμο…
ΕΛΛΑΔΑ

Νέλη Πατεροπούλου: Αγαπώ τον Άλιμο…

Νέλη Πατεροπούλου: Έχοντας βαθιά πίστη στην ιδέα του εθελοντισμού, διαθέτει τη θέληση να προσφέρει, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινής ζωή των συμπολιτών της.

Η Κανέλλα (Νέλη) Πατεροπούλου είναι κάτοικος Αλίμου εδώ και σχεδόν 20 χρόνια και κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγαπώ τον Άλιμο» του νυν δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη. Δικαστική επιμελήτρια στο επάγγελμα από το 2000, έχει ασχοληθεί με τα κοινά του επαγγελματικού της κλάδου, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων της, οι οποίοι επί 20 χρόνια επιβραβεύουν το ήθος και την επιστημονική της επάρκεια με την πρώτη θέση Συμβούλου στις αρχαιρεσίες του κλάδου. Η 10ετής της εμπειρία ως Γενικής Γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών του Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου και Λαμίας συνιστά σε κάθε περίπτωση αξιοποιήσιμο υπόβαθρο για τον Δήμο Αλίμου.

Η Νέλη Πατεροπούλου είναι μητέρα ενός παιδιού 10 ετών, που πηγαίνει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου. Η διάθεσή της να προσφέρει στην πόλη που ζει και αποτελεί το «σπίτι» της οικογένειάς της, την οδήγησε στην ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου και στην τοποθέτησή της στο πλευρό του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη. Έχοντας βαθιά πίστη στην ιδέα του εθελοντισμού, διαθέτει τη θέληση να προσφέρει, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινής ζωή των συμπολιτών της. Όραμά της είναι η δημιουργία ενός Δήμου που θα είναι πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που αποφάσισε να συστρατευτεί με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Αγαπώ τον Άλιμο» με επικεφαλής τον Ανδρέα Κονδύλη, που κατά την ίδια είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών του Αλίμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις