Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Συνδυασμός νίκης στον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης 
ΕΛΛΑΔΑ

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Συνδυασμός νίκης στον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης 

Ο συνδυασμός «Πόλη για να Ζεις», με τον οποίο θα ζητήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των δημοτών, αποτελείται από 158 άτομα.

Με ένα συνδυασμό νίκης που κατέθεσε το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, οπότε και έληγε επίσημα η προθεσμία, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σήμανε και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου. Ο συνδυασμός «Πόλη για να Ζεις», με τον οποίο θα ζητήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των δημοτών, αποτελείται από 158 άτομα. Είναι ο μόνος συνδυασμός από όσους κατατέθηκαν, ο οποίος συμπλήρωσε το ανώτατο όριο των συμμετοχών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ψηφοδέλτια πολλοί ακόμα που δεν κατέστει δυνατόν να ενταχθούν.

Στο συνδυασμό συμμετέχουν επίσης, τρεις υποψήφιοι, οι οποίοι στις εκλογές του 2019 συμμετείχαν ως επικεφαλής συνδυασμών της αντιπολίτευσης, αποδεικνύοντας τον ενωτικό χαρακτήρα του Δημάρχου ως επικεφαλής του συνδυασμού και την μεγάλη αποδοχή του δημοτικού έργου. Τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού είναι έμπειρα και δοκιμασμένα στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και νέοι υποψήφιοι, που φιλοδοξούν να κάνουν το ντεμπούτο τους σε εκλόγιμη θέση. Επιπλέον, το 40% των συμμετεχόντων είναι γυναίκες, ένα πολυσυλλεκτικό μείγμα ανθρώπων, από όλες επαγγελματικές ομάδες και τις γειτονιές της πόλης. 2 υποψήφιοι του συνδυασμού, έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό και κατοικούν στην Ελλάδα.

Ο συνδυασμός «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» σε αριθμούς:

  • 89 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
  • 28 υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι Βάρης
  • 28 υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι Βούλας
  • 13 υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι Βουλιαγμένης

Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 π.μ. σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace (αίθουσα Αριστοτέλης). Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής του συνδυασμού, ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε σχετικά: «Με την ολοκλήρωση της υποβολής των υποψηφιοτήτων, ξεκινά για όλους μας και επίσημα η προεκλογική περίοδος. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον κάθε ένα και την κάθε μία από τους 158 υποψήφιους που εντάχθηκαν στον κοινό αγώνα που δίνουμε για να κάνουμε την πόλη μας ακόμα καλύτερη. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και ευελπιστώ σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό προεκλογικό αγώνα για το καλό της πόλης μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις