Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μελιτά γάμος: «Θα είμαστε πολύ λίγα άτομα και θέλουμε να το ζήσουμε πολύ προσωπικά»
LIFESTYLE

Τζένη Μελιτά γάμος: «Θα είμαστε πολύ λίγα άτομα και θέλουμε να το ζήσουμε πολύ προσωπικά»

Τζένη Μελιτά γάμος: «Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η ημέρα για να περάσουμε πολύ όμορφα», ανέφερε η παρουσιάστρια

Η Τζένη Μελιτά μίλησε για τον επερχόμενο γάμο της και για τον προγραμματισμό του. Επίσης, αναφέρθηκε στα συναισθήματά της αυτόν τον καιρό σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Hello». Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες, ενώ αποκάλυψε ότι όχι μόνο θα γίνει σε στενό κύκλο αλλά δεν θα υπάρχουν ούτε κάμερες ούτε φωτογράφοι. Σχετικά με το άγχος αυτή την περίοδο, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε:

«Είναι αρκετά αγχωτική. Όχι μόνο όσον αφορά το κομμάτι των προετοιμασιών, αλλά και γιατί αναλαμβάνω μια δέσμευση μπροστά τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Αυτό έχει άγχος, έχει σκέψη». «Είναι σαν να πηγαίνω σε επόμενη πίστα. Από την άλλη, είναι πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η ημέρα για να περάσουμε πολύ όμορφα. Στο bachelorette μου εισέπραξα πολλή αγάπη από τις φίλες μού. Ήταν μια μοναδική στιγμή και νομίζω ότι το ίδιο συναίσθημα θα νιώσω και στο γάμο καθώς θα έχουμε πολύ λίγο κόσμο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@melitajenny)

«Θα είμαστε πολύ λίγα άτομα και θέλουμε να τον ζήσουμε πολύ προσωπικά»

«Ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο! Θα γίνει για να πούμε με το σύντροφό μου: “Αγαπιόμαστε, είμαστε μαζί εννέα χρόνια, ας δούμε τι έρχεται”», πρόσθεσε. Σε έρωτηση για το πότε θα γίνει ο γάμος, η παρυουσιάστρια αρνήθηκε να αποκαλύψει την απάντηση: «Αυτό είναι κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ!». «Θα είμαστε πολύ λίγα άτομα και θέλουμε να τον ζήσουμε πολύ προσωπικά. Κατόπιν… εορτασμού, μπορεί να ανεβάσω κάτι στα social μου», είπε στο τέλος η Τζένη Μελιτά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις