Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

15

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εριέττα Κούρκουλου – Πειραιάς: «Αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτε πλούσιος θα μας απαγορευόταν η είσοδος;»
LIFESTYLE

Εριέττα Κούρκουλου – Πειραιάς: «Αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτε πλούσιος θα μας απαγορευόταν η είσοδος;»

Εριέττα Κούρκουλου - Πειραιάς: ''Εκεί που σας παίρνει τα κάνετε''

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που προσπαθούσε να προλάβει το πλοίο Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά. Τον θυμό και την απογοήτευσή της θέλησε να εκφράσει εκ νέου η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα μακροσκελές μήνυμα. «Και αναρωτιέμαι άδικα βέβαια αν είχα σκάσει εγώ η οποιοσδήποτε πλούσιος με δύο αυτοκίνητα ασφάλειας από πίσω θα μας απαγορευόταν η είσοδος ή θα καθυστερούσε όλο το καράβι μέχρι να φτάσουμε και θα μας κερνούσαν μαργαρίτες; Γιατί αυτοί είστε. Εκεί που σας παίρνει τα κάνετε. Αλλά το βίντεο δεν το περιμένατε. Ελπίζατε πως θα το περάσουν για “ατύχημα”».

Χθες, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε αναρτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό γεγονός.
Η πρώτη ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Προσπαθώ καθημερινά να πείσω τον εαυτό μου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί, όμως πολλές μέρες όπως και σήμερα δεν τα καταφέρνω. Για μια ολόκληρη ώρα έφευγε το πλοίο κανονικά. Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όμως κυκλοφορούν και οι εκατοντάδες φωνές που γύρισαν το πλοίο στο λιμάνι.

Παρόλα αυτά όμως, ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα. Δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του. Δεν θα γιορτάσει χαρές, δεν θα βιώσει λύπες. Δεν θα δει τους γονείς και τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Ένα παιδί έφυγε γιατί υπάρχουν κολλημένα μυαλά που προκειμένου να ασκήσουν την εξουσία τους (ο θεός να την κάνει εξουσία) δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις