Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δήμαρχος Σκιάθου – κακοκαιρία: Η στιγμή που ρίχνεται σε χείμαρρο για να σώσει την αδελφή του
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμαρχος Σκιάθου – κακοκαιρία: Η στιγμή που ρίχνεται σε χείμαρρο για να σώσει την αδελφή του

Δήμαρχος Σκιάθου - κακοκαιρία: Το ύψος του νερού έφτασε το ενάμιση μέτρο - Καρέ καρέ η ηρωική του πράξη

Συγκλονιστικές στιγμές καταγράφηκαν σε βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, να ρισκάρει τη ζωή του πηδώντας στον χείμαρρο που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, με σκοπό τη διάσωση της αδερφής του.

Σύμφωνα με αναφορές από το skiathoslife.gr, το επεισόδιο έλαβε χώρα στην περιοχή Αγίας Παρασκευής. Εκείνη την ώρα, ο Δήμαρχος βρισκόταν στο σημείο με τις ομάδες του Δήμου και της Πυροσβεστικής. Ενημερώθηκε για τον κίνδυνο που αντιμετώπιζε η αδερφή του και άλλοι επισκέπτες στην οικογενειακή τους επιχείρηση και, χωρίς δεύτερη σκέψη, ρίχτηκε στα ορμητικά νερά.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να φτάσει εγκαίρως και να διασώσει την αδερφή του, παρότι το νερό είχε υψηλότερη στάθμη από ενάμιση μέτρο. Μια τουρίστρια που έμενε στην οικογενειακή επιχείρηση κατέγραψε το συγκλονιστικό αυτό σκηνικό, προσφέροντάς μας μια ζωντανή ματιά στην ηρωική πράξη του Δημάρχου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις