Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πάρτι αποκάλυψης φύλου τραγωδία: Σοκ στο Μεξικό
ΚΟΣΜΟΣ

Πάρτι αποκάλυψης φύλου τραγωδία: Σοκ στο Μεξικό

Πάρτι αποκάλυψης τραγωδία: Σχεδόν κανένας από τους καλεσμένους δεν πήρε χαμπάρι τη συντριβή

Ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου στο Μεξικό κατέληξε σε τραγωδία, όταν το μικρό αεροσκάφος που συμμετείχε στη γιορτή συνετρίβη μπροστά στους καλεσμένους. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter την Κυριακή, το αγνώστου ταυτότητας ευτυχισμένο ζευγάρι ποζάρει χαρούμενο μπροστά σε μια γιγαντιαία φωτισμένη πινακίδα που έγραφε «Oh Baby», ενώ στον χώρο βρίσκονται φίλοι και συγγενείς. Το αεροσκάφος τύπου Piper PA-25-235 Pawnee γεμίζει τον ουρανό του Σαν Πέδρο με ροζ καπνό, ενώ κομφετί φαίνεται να εκτοξεύονται. Στη συνέχεια το αριστερό φτερό του αεροπλάνου φαίνεται να υποχωρεί, καθώς ο πιλότος – ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Luis Ángel N., 32 ετών – χάνει τον έλεγχο και πέφτει. Την ίδια ώρα οι παρευρισκόμενοι φαίνονται να αγνοούν εντελώς την τραγωδία που εκτυλίσσεται στον ουρανό.

Το τραγικό βίντεο έγινε viral

Σύμφωνα με τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι αρχές βρήκαν τον πιλότο πεσμένο στα συντρίμμια του αεροπλάνου, όταν ένας καλεσμένος από το πάρτι κάλεσε βοήθεια. Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν τον πιλότο εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερο υπέκυψε στα τραύματά του.

Το τραγικό βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε τη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που γίνονται οι αποκαλύψεις φύλου από μέλλοντες γονείς.

«Αυτά τα πάρτι αποκάλυψης φύλου ξεφεύγουν από τον έλεγχο όταν άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας τους», κατήγγειλε ένας χρήστης του X.

«Ο τρόπος με τον οποίο η κάμερα γύρισε πίσω στο ζευγάρι χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για τον πιλότο είναι θλιβερός», έγραψε ένας σοκαρισμένος χρήστης. «Για μια στιγμή πίστεψα πραγματικά ότι όλες οι φωνές ήταν επειδή είδαν το αεροπλάνο», σχολίασε ένας άλλος. «Αλλά όχι, φαίνεται και ακούγεται σαν να το πρόσεξε μόνο ο εικονολήπτης (τουλάχιστον αρχικά)».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις