Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

15

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συγγρού έργα 2023: Mεταμορφώνεται η Λεωφόρος
ΕΛΛΑΔΑ

Συγγρού έργα 2023: Mεταμορφώνεται η Λεωφόρος

Συγγρού έργα 2023: Πάνω από 45 χρόνια μετά τις τελευταίες εργασίες συντήρησης στη Συγγρού, στη λεωφόρο έπεσε νέα άσφαλτος που σηματοδοτεί την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας

Extreme makeover για έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας, τη Λεωφόρο Συγγρού. Όπως φαίνεται και σε βίντεο, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους, κάτι το οποίο να γίνει εντός των ημερών. Η νέα άσφαλτος σηματοδοτεί το τέλος των κακοτεχνιών στο οδόστρωμα, διασφαλίζοντας ασφαλέστερες μετακινήσεις για τους οδηγούς και θεαματική μείωση του αριθμού τροχαίων ατυχημάτων. Πρόκειται για ένα έργο που εντάσσεται στον στρατηγικό στόχο της Περιφέρειας Αττικής, για ένα ασφαλές, λειτουργικό και σύγχρονο οδικό δίκτυο για τους πολίτες. Σημειώνεται ότι τελευταία φορά που έγιναν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Συγγρού ήταν το 1975.

Οι εργασίες έγιναν με εντατικούς ρυθμούς, ιδιαίτερα μέσα στον Αύγουστο, κατά τον οποίο παρατηρείται μεγάλη μείωση της κυκλοφορίας, λόγω αποχώρησης των πολιτών από το κλεινόν άστυ, για τις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές. Οι εν λόγω παρεμβάσεις εκτελούνταν κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 21:00 μέχρι τις 06:00.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις