Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διδυμότειχο συνοριοφύλακας: 30χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι
ΕΛΛΑΔΑ

Διδυμότειχο συνοριοφύλακας: 30χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Διδυμότειχο συνοριοφύλακας: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο

Ένας συνοριοφύλακας αυτοπυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 30χρονος άνδρας φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι. Ο ίδιος βρέθηκε στο σπίτι του από συναδέλφους του και δίπλα του υπήρχε το υπηρεσιακό του όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 30χρονος που υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, πιθανότατα με το υπηρεσιακό του όπλο, και εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος από συναδέλφους του στην οικία του. Δίπλα του βρισκόταν το υπηρεσιακό του όπλο.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Οι γιατροί θεωρούν τις επόμενες ώρες καθοριστικές, στη μεγάλη μάχη που δίνει ο νεαρός για να κρατηθεί στη ζωή. Αρχικά μεταφέρθηκε με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου αλλά εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις