Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σελίν Ντιόν υγεία: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να μειώσουμε τον πόνο της», λέει η αδελφή της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σελίν Ντιόν υγεία: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να μειώσουμε τον πόνο της», λέει η αδελφή της

Σελίν Ντιόν υγεία: «Κάνει τα πάντα για να γίνει καλά, είναι δυνατή»

Η Σελίν Ντιόν «κάνει τα πάντα» για να γίνει καλά, δήλωσε η αδελφή της τραγουδίστριας, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της. Τον περασμένο Δεκέμβριο η Σελίν Ντιόν πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person. «Είναι δυνατή γυναίκα», τόνισε η αδελφή της, Κλοντέτ, μιλώντας στο «HELLO!». Όμως, συμπλήρωσε, «είναι μια ασθένεια για την οποία ξέρουμε τόσο λίγα». «Υπάρχουν σπασμοί, που είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Πώς πετάγονται συχνά οι άνθρωποι μέσα στη νύχτα εξαιτίας μιας κράμπας στο πόδι; Μοιάζει λίγο με αυτό, αλλά σε όλους τους μύες», δήλωσε, αναφερόμενη στα συμπτώματα.

«Υπάρχουν λίγα που μπορούμε να κάνουμε για να την υποστηρίξουμε, για να μειώσουμε τον πόνο της», συμπλήρωσε, αναφερόμενη στην Σελίν Ντιόν. «Ευχόμαστε οι ερευνητές να βρουν μια θεραπεία για αυτή τη φριχτή ασθένεια», πρόσθεσε και δήλωσε βέβαιη πως έτσι σκέφτονται οι φανς της τραγουδίστριας. «Αγαπούν τη Σελίν. Όχι μόνο για τη φωνή της αλλά και για το τι άνθρωπος είναι», σημείωσε. Η Σελίν Ντιόν είχε ανακοινώσει μέσω social media ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person. Εξήγησε στους φανς της ότι έχει σπασμούς που επηρεάζουν «κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου», μερικές φορές «προκαλώντας δυσκολίες όταν περπατάω» και «δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως παλιότερα». Η 55χρονη τραγουδίστρια ακύρωσε όλες τις συναυλίες της και ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της μέχρι «να είμαι έτοιμη να επιστρέψω στη σκηνή», ενώ έκτοτε δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις