Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Νέλη Πατεροπούλου: Διάθεση για προσφορά
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Νέλη Πατεροπούλου: Διάθεση για προσφορά

Νέλη Πατεροπούλου: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι αφοσιωμένη στο να βοηθήσω για έναν ακόμα πιο όμορφο και λειτουργικό Δήμο, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας»

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον δήμο Αλίμου με την παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο» του Ανδρέα Κονδύλη κατέρχεται η δικαστική επιμελήτρια Νέλη Πατεροπούλου. Όπως λέει και η ίδια:

«Η διάθεσή μου να προσφέρω στην πόλη που ζούμε και αποτελεί το σπίτι μας, με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας, στηρίζοντας τον Δήμαρχό μας. Πιστεύω βαθιά στην ιδέα του εθελοντισμού και έχω τη θέληση να προσφέρω συμβάλλοντας στην βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μας. Όραμά μου είναι να δημιουργήσουμε έναν Δήμο-πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συστρατευθώ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Αγαπώ τον Άλιμο” με επικεφαλής τον Ανδρέα Κονδύλη, έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας».

Παράλληλα, δηλώνοντας «περήφανη και χαρούμενη» για την επιλογή της, επισημαίνει πως «είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ηθικές αξίες και ικανότητα για να προχωρήσει κάτι σωστά. Ήμουν, είμαι και θα είμαι αφοσιωμένη στο να βοηθήσω για έναν ακόμα πιο όμορφο και λειτουργικό Δήμο, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις