Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγγελος Μπράτης Instagram: Ο σχεδιαστής ποζάρει γυμνός στις διακοπές του
LIFESTYLE

Άγγελος Μπράτης Instagram: Ο σχεδιαστής ποζάρει γυμνός στις διακοπές του

Άγγελος Μπράτης Instagram: Η φωτογρφία του πρώην κριτή του GNTM στα social media

Ο Άγγελος Μπράτης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά από μια κουραστική χρονιά. Ο σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται συχνά, με το κοινό του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά, ο Άγγελος Μπράτης ανάρτησε μια φωτογραφία από τις διακοπές του, στην οποία ποζάρει γυμνός. Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής ανέβασε το εν λόγω στιγμιότυπο σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, φαίνεται μπροστά απο μια πόρτα, να κοιτάει προς τα έξω. Δεν φορά τίποτα, παρά μόνο τα σανδάλια του.  Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Πήγαινέ με πίσω στον παράδεισο».

Η καλοκαιρινή επίδειξη μόδας του σχεδιαστή

Με αφορμή την επίδειξη μόδας που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου, ο Άγγελος Μπράτης έκανε μερικές δηλώσεις, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά του, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσω της εκπομπής «Happy Day», ο σχεδιαστής είπε αρχικά: «Είμαι πάντα ερωτευμένος. Δεν έχω άλλον τρόπο, μόνο αυτόν ξέρω. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι ζωντανός και πραγματικά το χαίρομαι κάθε μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, ο ίδιος απάντησε: «Σε σχέση με τον εαυτό μου, πολύ καλή. Πραγματικά είναι η καλύτερη σχέση που έχω με τον εαυτό μου ποτέ». «Πολλές φορές έχω σκεφτεί να τα παρατήσω για οικονομικούς λόγους. Η προβολή σίγουρα με βοήθησε γιατί στην Ελλάδα δεν με ήξερε ο κόσμος. Στο Μιλάνο που ζούσα με ήξεραν όλοι στη μόδα. Εδώ όταν ήρθα, έπρεπε να επανασυστηθώ, γιατί έλειπε 16 χρόνια από την Ελλάδα» είπε τέλος, ο Άγγελος Μπράτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις