Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 33χρονη Ρόδος βιασμός: Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε τον πεθερό της για ασέλγεια
ΕΛΛΑΔΑ

33χρονη Ρόδος βιασμός: Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε τον πεθερό της για ασέλγεια

33χρονη Ρόδος βιασμός: Ο γιος κατέθεσε εναντίον του πατέρα του

Μια 33χρονη στη Ρόδο κατήγγειλε ότι ο πεθερός της την παρενοχλεί και την έχει αναγκάσει να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, χρησιμοποιώντας βία και απειλές ότι, αν αντισταθεί, θα την καταγγείλει στην Πρόνοια και θα χάσει τα παιδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι, όταν τόλμησε να καταγγείλει τις πράξεις του, εκείνος, με τη συνδρομή και άλλων ατόμων, προέβη σε ψευδείς κατηγορίες εις βάρος της, με αποτέλεσμα να στερηθεί τα ανήλικα παιδιά της. Η 33χρονη περιέγραψε πράξεις βιασμού εις βάρος της και ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος τελέστηκε το 2017, πριν από έξι χρόνια.

Κατάθεση, όμως, έδωσε και ο 30χρονος σύζυγός της εις βάρος του πατέρα του. Τόνισε πως αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο ίδιος ο πατέρας του ασελγούσε στη σύζυγό του και θεώρησε αρχικά ότι επρόκειτο για παρεξήγηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε μια αποστροφή του λόγου του πατέρα του τον Απρίλιο του 2022, όπως είπε, αντιλήφθηκε ότι ο 49χρονος πατέρας του απευθυνόταν με σεξουαλικό υπονοούμενο εις βάρος της και τότε υπήρξε διαπληκτισμός και με συγγενικά του πρόσωπα. Ένας φίλος του, όπως ισχυρίστηκε ο γιος, τον ειδοποίησε μάλιστα ότι ο πατέρας του είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο live από το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο φαίνεται να αγγίζει τη σύζυγό του στο στήθος και να την παρενοχλεί.

Ο κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε τις πράξεις με το κινητό του

Η 33χρονη είχε καταγγείλει αρχικώς τον πεθερό της τον Μάιο του 2022 περιγράφοντας τότε ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 τη χάιδεψε στο πόδι, ενώ έκτοτε την πολιορκούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα. Σε άλλη της κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι τη θώπευσε στο στήθος και στα οπίσθια, βιντεοσκοπώντας ταυτόχρονα την πράξη με το κινητό του. Τον Μάιο του 2022 σε άλλη της καταγγελία είχε πει ότι τον βρήκε σε δωμάτιο με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη. Στους αστυνομικούς έχει προσκομίσει, εξάλλου, και έναν σκληρό δίσκο ο οποίος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, περιέχει βιντεοσκοπημένο υλικό του πεθερού της όπου την παρενοχλεί.

Τέλος, τον Αύγουστο του 2022 ο πεθερός κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση και αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα είχαν καταγγελθεί ως τότε εις βάρος του, τονίζοντας ότι η 33χρονη επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που είχε αναπτύξει και παλαιότερα και ότι είχε αποσύρει τη μήνυσή της. Παράλληλα, επισήμανε πως τη νύφη του την είχε κατευθύνει να ισχυριστεί τα όσα ισχυρίστηκε ο σύζυγός της και γιος του.

Πηγή: www.dimokratiki.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις