Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ουκρανές αδελφές νεκροταφείο: Σάλος με το twerking νεαρών
ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανές αδελφές νεκροταφείο: Σάλος με το twerking νεαρών

Ουκρανές αδελφές νεκροταφείο: Οι δύο κοπέλες, που επισκέπτονταν τον τάφο του πατέρα τους (!) συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών

Σάλος έχει προκληθεί στην Ουκρανία με δύο αδερφές οι οποίες βιντεοσκοπήθηκαν να χορεύουν και να κάνουν twerk σε νεκροταφείο πεσόντων στρατιωτών, ενώ και ο πατέρας τους έπεσε στη μάχη κατά των Ρώσων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δύο αδερφές, εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων για το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, υπερασπίστηκαν τον εαυτό τους, υποστηρίζοντας πως και ο πατέρας τους, ο οποίος έπεσε στη μάχη κατά των Ρώσων, θα έβρισκε τις πράξεις τους αστείες. Ωστόσο οι δύο αδερφές παραδέχθηκαν ότι έκαναν λάθος και ότι το βίντεο ήταν ακατάλληλο.

Ουκρανία: Οι δύο αδερφές θα κατηγορηθούν για βεβήλωση τάφου

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τα δύο κορίτσια που δεν κατονομάζονται θα κατηγορηθούν για βεβήλωση τάφου και τώρα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών. Πλάνα που τράβηξαν με τα κινητά τους τηλέφωνα δείχνουν τις δύο νεαρές αδερφές – ντυμένες με μαύρα τοπ μπλουζάκια και στενά σορτς, να χορεύουν ενώ στέκονται ανάμεσα στους τάφους στρατιωτών οι ο οποίοι είναι στολισμένοι με λουλούδια και την ουκρανική σημαία. Μάλιστα μία από τις αδερφές δεν διστάζει να κάνει twerking. Σύμφωνα με την DailyMail, τα συγκεκριμένα πλάνα τραβήχτηκαν από τις νεαρές κοπέλες στις 24 Αυγούστου, όταν είχαν μεταβεί στο νεκροταφείο «forest» στο Κίβεο, ώστε να επισκεφτούν τον τάφο του πατέρα τους.

Ο πατέρας τους φέρεται να ήταν στρατιώτης της 95ης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και σκοτώθηκε στην ανατολική πλευρά της επαρχίας του Ντονέτσκ. Οι τοπικές Αρχές ανακάλυψαν το βίντεο καθώς οι νεαρές αδερφές το δημοσίευσαν στο Instagram και άμεσα οι ουκρανική αστυνομία τις εντόπισε και συνελήφθησαν.

Ουκρανία: Ζήτησαν συγγνώμη μέσω ανάρτησης -«Δεν είχαμε σκοπό να δυσφημήσουμε ήρωες»

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, μια από τις αδερφές με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως «η αδερφή μου και εγώ ζητάμε συγγνώμη. Τιμούμε κάθε πεσόντα στρατιώτη για την πατρίδα μας». «Επισκεφτήκαμε τον τάφο του πεσόντα πατέρα μας, ο οποίος πέθανε κοντά στο Izium. Δυστυχώς, δεν ήταν πολύ σωστό να δημοσιεύσουμε αυτού του είδους το βίντεο, αν και δεν είχαμε σκοπό να δυσφημήσουμε ήρωες » ανέφεραν στην απολογητική ανάρτηση στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις