Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αντετοκούνμπο τραυματισμός: Απέφυγε τη θλάση ο παίκτης των Μπακς – Παίζει κανονικά με τη Νέα Ζηλανδία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο τραυματισμός: Απέφυγε τη θλάση ο παίκτης των Μπακς – Παίζει κανονικά με τη Νέα Ζηλανδία

Αντετοκούνμπο τραυματισμός: Ο αθλητής θα αρχίσει την κατάλληλη αγωγή και θεραπεία

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο τέλος της αναμέτρησης με τις ΗΠΑ ζήτησε ο ίδιος αλλαγή γιατί αισθάνθηκε μία ενόχληση στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού. Με τη λήξη της αναμέτρησης ο ιατρός της Εθνικής Ελλάδας τον συνόδευσε στο νοσοκομείο όπου έκανε μαγνητική. Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως, «Από τον απεικονιστικό έλεγχο με μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Θανάσης Αντετοκούμπο διαπιστώθηκε ελαφρά διάταση του προσαγωγού μυός του αριστερού μηρού και άμεσα θα αρχίσει την κατάλληλη αγωγή και θεραπεία». Τι σημαίνει αυτό; Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι από τους παίκτες που δεν τους σταματάνε πολύ χειρότεροι τραυματισμοί και με ισχυρή θέληση από τον ίδιο δε συζητά καν το ενδεχόμενο να λείψει από την αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα παίξει παρά τον τραυματισμό του

Από τη στιγμή που ιατρικά είναι οκ, ο ίδιος έχει αποφασίσει να αγωνιστεί παρά την ενόχληση κάτι που δεν θα έκαναν πολλοί παίκτες. Ειδικά παίκτες του ΝΒΑ γιατί οι ομάδες (οι Μπακς συγκεκριμένα) έχουν αυστηρή διάθεση σε μικρότερα προβλήματα από αυτό που προέκυψε στον διεθνή φόργουορντ. Στο παιχνίδι που έχει πάρει μορφή τελικού αφού ο νικητής προκρίνεται στη φάση των «16», ο Αντετοκούνμπο θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει με σκοπό να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο την εθνική ομάδα να πανηγυρίσει τη νίκη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις