Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Σολωμού Instagram: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η ηθοποιός
LIFESTYLE

Μαρία Σολωμού Instagram: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η ηθοποιός

Μαρία Σολωμού Instagram: Δείτε το story με το νέο της λουκ

Η Μαρία Σολωμού συνεχίζει τις διακοπές της, ενώ κατά τη διάρκειά τους θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της. Η ηθοποιός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μύκονο, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις και τα stories που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στα τελευταία της stories μάλιστα, η Μαρία Σολωμού μοιράστηκε με το κοινό της την αλλαγή που έκανε στο λουκ της. Η ηθοποιός άφησε για λίγο στην άκρη το χαρακτηριστικό, σγουρό μαλλί της και επέλεξε να τα πλέξει σε κοτσιδάκια.

Το βίντεο με τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σαντορίνη μαζί με τον Mente Fuerte. Η ηθοποιός και ο ράπερ μπορεί να μην έχουν ξεκαθαρίσει δημόσια τι συμβαίνει μεταξύ τους, αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, οι ίδιοι προτιμούν να μη μιλούν για ό,τι τους συνδέει και να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στα social media μοιράζονται μονάχα ό,τι θέλουν εκείνοι, συνήθως σε παιχνιδιάρικη διάθεση, με πολλούς να μπερδεύονται για το αν είναι φίλοι ή ζευγάρι. Αυτή τη φορά, η Μαρία Σολωμού ανάρτησε ένα βίντεο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, στο οποίο φαίνεται να ποζάρει με το μαγιό της στον φακό του ράπερ.

Ωστόσο, εκείνος αντί να τη φωτογραφίσει, τη βγάζει βίντεο, ενώ δεν διστάζει να βουτήξει στην πισίνα ακριβώς δίπλα της, κάνοντάς τη μούσκεμα. Εκείνη ακούγεται τότε να λέει γελώντας: «Είναι τρελό το παιδί, δεν είναι στα καλά του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις