Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αιγάλεω
ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αιγάλεω

Δήμος Αιγάλεω: Ο εκλιπών διατέλεσε μεταξύ άλλων Δήμαρχος Αιγάλεω για 3 θητείες, με την πρώτη εκλογή του να γίνεται σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Θλίψη στον Δήμο Αιγάλεω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Πάνου Σπηλιόπουλου. Ο εκλιπών διατέλεσε μεταξύ άλλων Δήμαρχος Αιγάλεω για 3 θητείες, με την πρώτη εκλογή του να γίνεται σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο νυν Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας σε ανάρτηση του ανέφερε: «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αιγάλεω Πάνου Σπηλιόπουλου. Ο Πάνος Σπηλιόπουλος ως Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ως απλός Δημοτικός Σύμβουλος υπηρέτησε την αγαπημένη μας πόλη με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια δίνοντας πολλές «μάχες» για ένα καλύτερο αύριο. Με την πολυεπίπεδη προσφορά του άφησε έντονο το αποτύπωμά του σφραγίζοντας τη σύγχρονη ιστορία του Αιγάλεω. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Στο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω αναφέρονται μεταξύ άλλων:

«Ο Πάνος Σπηλιόπουλος, υπηρετώντας το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Δήμαρχος Αιγάλεω και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, διακρίθηκε για την εργατικότητα του, την ευσυνειδησία του, την εντιμότητά του, το ήθος του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας, αφήνει πίσω του σπουδαίο έργο. Ο Πάνος Σπηλιόπουλος θα έχει πάντα μια θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και στις καρδιές μας, ενώ η στάση ζωής και η αξιοπρέπειά του θα αποτελούν παράδειγμα για όλους τους νεότερους. Δήμαρχε, σε αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό, καλό σου ταξίδι»

Ανακοίνωση για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αιγάλεω εξέδωσε και η ΚΕΔΕ

«Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου και το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αιγάλεω Πάνου Σπηλιόπουλου. Αφιέρωσε τη ζωή του στην Αυτοδιοίκηση ξεκινώντας από τις δημοτικές εκλογές του 1978 όπου σε ηλικία 38 ετών εκλέχθηκε για πρώτη φορά δήμαρχος Αιγάλεω, αξίωμα το οποίο υπηρέτησε επί συνολικά δώδεκα έτη, και συγκεκριμένα στις περιόδους από 1979 έως το 1982, από το 1983 έως το 1986 και από το 1991 έως το 1994. Από το 1987 έως το 1989 διετέλεσε νομάρχης Λακωνίας. Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις