Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / US Open 2023 Μπαντόσα: Τέλος η σεζόν για το κορίτσι του Τσιτσιπά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

US Open 2023 Μπαντόσα: Τέλος η σεζόν για το κορίτσι του Τσιτσιπά

US Open 2023 Μπαντόσα: Η Πάουλα Μπαντόσα ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για το US Open αλλά ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί ν' αγωνιστεί

Η Πάουλα Μπαντόσα ταλαιπωρείται εδώ και μήνες από τραυματισμούς αλλά ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με στόχο να παίζει στο US Open. Κληρώθηκε με την Βίνους Γουίλιαμς (ή μια lucky loser) αλλά λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το τουρνουά αλλά και από τη σεζόν. Τα νέα ανακοίνωσε μέσω social media η Πάουλα που είναι το κορίτσι του Στέφανου Τσιτσιπά: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάσταση με τον τραυματισμό. Αφού παιδεύτηκα για πολλούς μήνες για να αγωνιστώ ξανά, τελειώνω τη σεζόν μου.

Όσοι με ξέρετε, ξέρετε πόσο μου αρέσει να αγωνίζομαι και πόσο δύσκολο ήταν να πάρω αυτή την απόφαση. Προσπαθήσαμε τα πάντα με την ομάδα μου, αλλά ο πόνος δεν με αφήνει να προχωρήσω. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που είναι κοντά μου αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τα λέμε τη νέα σεζόν πιο δυνατή από ποτέ».

H Μπαντόσα έχασε το Roland Garros, επέστρεψε στο Wimbledon όπου και πάλι αποσύρθηκε και αν και πάλεψε δεν μπόρεσε να είναι έτοιμη για το US Open. Αυτή είναι μια από τις χειρότερες χρονιές για την 25χρονη που έχει φτάσει στο Νο3.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paula Badosa (@paulabadosa)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις