Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μήτογλου: Στην πρεμιέρα της Εθνικής και μετά επιστροφή στην Ελλάδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήτογλου: Στην πρεμιέρα της Εθνικής και μετά επιστροφή στην Ελλάδα

Ντίνος Μήτογλου: Δίπλα στην Εθνική Ομάδα στην πρεμιέρα κόντρα στην Ιορδανία και έπειτα αναχώρηση Αθήνα, ώστε να ξεκινήσει αποθεραπεία

Ο μεγάλος άτυχος του φετινού Mundobasket 2023 για την Ελλάδα, ήταν ο Ντίνος Μήτογλου. Ο 27χρονος σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Μανίλα χτύπησε το μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού. Μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε, όπως ενημέρωσε και ο ιατρός της Εθνικής, Ζακ Μελάγιες, υπέστη ρωγμώδες κάταγμα. Έπειτα από σχετική επικοινωνία της «γαλανόλευκης» με τον Παναθηναϊκό, αποφασίστηκε η επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα, ώστε να μην υπάρξει επιδείνωση της κατάστασης του.

Ο Ντίνος Μήτογλου, όπως είναι λογικό, είναι στεναχωρημένος μετά από αυτή την εξέλιξη, καθώς «διψούσε» να μπει στη δράση έπειτα από το μεγάλο χρόνο απουσίας του, θέλοντας όσο τίποτε άλλο να βοηθήσει και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Έπειτα από δική του επιθυμία, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στον πάγκο της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα με την Ιορδανία και έπειτα θα αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις