Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / 92-71 την Ιορδανία – Πρώτη νίκη για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

92-71 την Ιορδανία – Πρώτη νίκη για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ

Μουντομπάσκετ Ελλάδα: Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση η Εθνική μας επικρατώντας με 92-71 της Ιορδανίας που την ζόρισε μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο.

Δυσκολεύτηκε αρχικά στον πρώτο της αγώνα η Εθνική ομάδα μπάσκετ, ωστόσο αργότερα υπό την καθοδήγηση του Λαρεντζάκη, αλλά και τους εξίσου εξαιρετικούς, Γουόκαπ και Θανάση Αντετοκούνμπο κατάφερε να επικρατήσει με 92-71 της Ιορδανίας, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική η Team USA (28/8 στις 15:40), που προφανώς και δεν είναι στα κυβικά της Ελλάδας. Το μυαλό όλων βρίσκεται στην Νέα Ζηλανδία (30/8 στις 15:40), ματς στο οποίο η νίκη θα δώσει πρόκριση στη δεύτερη φάση.

Πρώτος σκόρερ ο Λαρεντζάκης (19 π.), με τους Γουόκαπ (13 π.), Παπαπέτρου (13 π.) και Ρογκαβόπουλο (10 π.) να ακολουθούν. Εξαιρετικός και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ο οποίος έδωσε ενέργεια στην ομάδα με το γνωστό του πάθος, όπως και οι Παπαπέτρου και Λούντζης, οι οποίοι και αυτοί έδωσαν λύσεις με την σειρά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις