Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τεντόγλου Παγκόσμιο – Τελικός 2023: Επικές δηλώσεις (ξανά) μετά την αγχωτική πρόκριση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεντόγλου Παγκόσμιο – Τελικός 2023: Επικές δηλώσεις (ξανά) μετά την αγχωτική πρόκριση

Τεντόγλου Παγκόσμιο - Τελικός 2023: Στις δηλώσεις του, δε, στην ΕΡΤ, μετά το τέλος του αγώνα, δεν δίστασε να είναι σκληρός με τον εαυτό του

Μπορεί να το έκανε θρίλερ, αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πέρασε στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, με την αντίδρασή του μετά την επίτευξη του στόχου να είναι… επική. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άλτης χρειάστηκε τρία άλματα για να τα καταφέρει, με το τρίτο να του αρκεί για την πρόκριση, καθώς προσγειώθηκε στα 8,25μ. Αφού σηκώθηκε από το σκάμμα, έριξε… μπινελίκια στον εαυτό του (είπε χαρακτηριστικά «τι μαλ@@ας είμαι»), παίρνοντας μία βαθιά ανάσα. Στο τέλος, αφού επιβεβαίωσε πως η επίδοσή του, του δίνει πρόκριση, έκανε και μία χειρονομία που θυμίζει τον… Ρος από τα «Φιλαράκια». Όπως φαίνεται χαρακτηρισιτκά στο βίντεο, ο Τεντόγλου έκανε τα χέρια του δύο γροθιές και τα χτύπησε δις το ένα με το άλλο. Για τους fan της θρυλικής σειράς, ο Ρος χρησιμοποιούσε αυτή τη κίνηση, για να μην δείχνει το μεσαίο του δάχτυλο.

«Είμαι λίγο βλάκας»

Στις δηλώσεις του, δε, στην ΕΡΤ, μετά το τέλος του αγώνα, δεν δίστασε να είναι σκληρός με τον εαυτό του, μην χάνοντας βέβαια ποτέ το χιούμορ του, λέγοντας πως «είναι λίγο βλάκας», πως το άλμα στα 8.25 μ. ήταν «ένα απλό αλματάκι» και πως «ξόδεψε ενέργεια χωρίς λόγο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις