Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: «Βρήκα ένα υπέροχο πνεύμα»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: «Βρήκα ένα υπέροχο πνεύμα»

Μόνικα Μπελούτσι - Τιμ Μπάρτον: Η Ιταλίδα σταρ πόζαρε για το cover του τεύχους Σεπτεμβρίου

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι η απόδειξη ότι κάποιες γυναίκες όσο μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και ωριμάζουν, σαν το παλιό καλό κρασί. Η 58χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του Harper’s Bazaar για πρώτη φορά στην καριέρα της. Η Ιταλίδα σταρ πόζαρε για το cover του τεύχους Σεπτεμβρίου φορώντας ένα μαύρο, διάφανο φόρεμα Nina Ricci, με τούλι και πουά λεπτομέρειες. Σε άλλο κλικ φορά μαύρο, πλεκτό jumpsuit, ζώνη, παλτό, γόβες και ένα εντυπωσιακό κόσμημα Cartier στο λαιμό. Τα μαύρα μαλλιά της είναι χτενισμένα σε wet look ενώ το μακιγιάζ της είναι smokey-eye και διακριτικό. Την βλέπουμε ακόμη να φωτογραφίζεται με oversized, γκρι σακάκι, κόκκινο φόρεμα, γκρι πουλόβερ κ.α. στιλάτα σύνολα.

Η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε για το νέο της ειδύλλιο με τον σκηνοθέτη, Τιμ Μπάρτον και τον περιέγραψε ως «θεαματική ψυχή». «Βρήκα στον Τιμ ένα υπέροχο πνεύμα. Συνάντησα μια θεαματική ψυχή», εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της. Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μπελούτσι περιέγραψε τη φήμη ως «δίκοπο μαχαίρι» και είπε πώς προσπαθεί να κρατήσει ιδιωτικές πτυχές της ζωής της.

«Όταν δεν δουλεύω, μου αρέσει να έχω μια κανονική ζωή»

«Η φήμη είναι δίκοπο μαχαίρι, προκαλεί πολλή περιέργεια και μπορεί να προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα», εξήγησε. «Όταν δεν δουλεύω, μου αρέσει να έχω μια κανονική ζωή – πηγαίνω για ψώνια, πηγαίνω τις κόρες μου στο σχολείο». Πριν λίγο καιρό, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον διάσημο, Αμερικανό ηθοποιό, μετά τα τρυφερά ενσταντανέ των παπαράτσι στο Παρίσι. Η Μπελούτσι ήταν παντρεμένη για 14 χρόνια με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Ντέβα και την Λεονί. Στη συνέχεια, είχε σχέση με τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre. Ο Τιμ Μπάρτον έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την επί χρόνια σύντροφό του και διάσημη ηθοποιό Ελένα Μπόναμ Κάρτερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις