Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαγονήσι πνιγμός 48χρονου: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο άνδρας
ΕΛΛΑΔΑ

Λαγονήσι πνιγμός 48χρονου: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο άνδρας

Λαγονήσι πνιγμός 48χρονου: Ο άτυχος άνδρας βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει το παιδί του

Σε εξαιρετικά κρίσιμη και ασταθή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 47χρονος, αλβανικής καταγωγής, που προσπάθησε να σώσει το παιδί του στη θαλάσσια περιοχή στο Λαγονήσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, το Ασκληπιείο Βούλας, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς σφυγμό και με άπνοια. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 47χρονος είχε χάσει τη ζωή του. Το νοσοκομείο δεν εφημερεύει, παρ’ όλα αυτά τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ και τον επανέφεραν. Μέσα στην ημέρα υπάρχει πιθανότητα να διακομιστεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά εξαρτάται από την κλινική του εικόνα η οποία μέχρι τώρα είναι πολύ σοβαρή. Ο 48χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά την προσπάθειά του να σώσει το 8χρονο παιδί του που ενώ βρισκόταν σε στρώμα θαλάσσης παρασύρθηκε από τα ρεύματα γύρω στις 11:00 σήμερα το πρωί.

Βούτηξε για να σώσει το γιο του

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 48χρονος προσπάθησε να φτάσει κοντά στον γιο του και να τον σώσει. Το παιδί διασώθηκε από σκάφος αναψυχής που ήταν στην περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις